RIJETKO POJAVLJIVANJE BRAĆE SINKOVIĆ: Supruga mlađeg brata stigla u haljini za holivudski crveni tepih

Zlatna braća Martin i Valent Sinković nova su zaštitna lica Varteksa, a sada su se u tip top izdanju pojavili i na otvaranju salona.

John Pavlish

U strogom centru grada Zagreba, otvoren je Varteksov salon šivanja po mjeri u kojem će svaki muškarac moći pronaći odijelo koje će mu savršeno pristajati.

Ambasadorima brenda Varteks, 'nesavršenim ljudima u savršenim odijelima', pridružili su se i braća Sinković, naš najjači veslački tandem, koji je svojim uspjesima ispisao ne samo stranice hrvatske, već i svjetske povijesti veslanja.

John Pavlish 

Na otvaranje salona stigli su u formalnim izdanjima u kojima su privlačili sve poglede, tim više što smo ih najviše navikli vidjeti u sportskim kombinacijama. 

John Pavlish 

Iako Valentovu suprugu Antonelu nismo imali prilike vidjeti, brat Martin pozirao je sa svojom boljom polovicom Manuelom koja je na događaj stigla u dugačkoj, šljokičastoj haljini dostojnoj bilo kakvog crvenog tepiha. 

Inače, Manuela i Martin vjenčali su se 2013. godine u njezinom rodnom Sinju gdje su se i upoznali četiri godine ranije. Martin često naglašava kako mu je supruga najveća motivacija i podrška u karijeri pa je tako uz njega stajala i u ovom novom projektu.