Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZLATNI SINKOVIĆI IZ TOKIJA: 'Jako je bilo teško ostaviti suprugu i bebu'

Zlatna braća Sinković sinoć su osvojili zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju, a za Story su ekskluzivno otkrili po čemu se ove Igre razlikuju od dosadašnjih, što im najviše nedostaje te što ih je oduševilo, a što iznenadilo

 Izvor: Privatni album

Braća Sinković su se u svojoj bogatoj karijeri okitili s više od 30 zlata, jedna od njih je i ona olimpijska iz Rio de Janeira, a sada i najnovija iz Tokija.

Kako su se odvijale pripreme prije polaska, nedostaju li Valentu supruga Antonela i četveromjesečni sinčić Karlo, koliko se ove Olimpijske igre razlikuju od dosadašnjih na kojima su nastupali, je li im teško pala izolacija u hotelu otvorenom samo za njih, Valent i Martin otkrili su u dnevniku koji su vodili samo za Story.

“Čujem se sa ženom, ona mi stalno šalje fotografije i videa pa mi to dosta olakšava razdvojenost. Jako je teško ostaviti ih kad tek dobiješ dijete, to je nešto potpuno drukčije. Ali gledamo se svaki dan preko kamere i jedva čekam da ih vidim i zagrlim. Iščekujem taj dan s nestrpljenjem”, piše u svom dnevniku Valent koji je čari roditeljstva sa suprugom Antonelom prvi put doživio u ožujku.

No uspješno bavljenje sportom traži veliku žrtvu i odricanje, pa je tako bilo i u slučaju braće Sinković.

“Uoči odlaska morali smo se dva puta testirati - 96 i 72 sata prije puta premda smo se cijepili. Cijepljenje nije bilo obavezno, ali napravili smo to kako bismo bili sigurniji i sveli mogućnost zaraze na minimum, da nam ne propadnu Olimpijske igre. Prije puta trebali smo downloadati i dvije aplikacije koje su tražili organizatori Igara i japanska vlada. Preko njih javljamo svoje zdravstveno stanje, a aplikacija ujedno služi i za praćenje našeg kretanja. Moramo stalno imati upaljen bluetooth i lokaciju kako bi u svakom trenutku vidjeli gdje smo. Uz to, morali smo ispuniti puno papirologije.

Što su sve napisali u svom dnevniku, pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od srijede 28. srpnja 2021. godine!

naslovnica magazina Story Izvor: Story

Magazin

Royals