Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OSTALI SU ISTI: 9 slavnih osoba koje su simpatične i kada se kamere ugase

Ovo su imena slavnih lica koje slava nije promijenila

 Izvor: Profimedia

Mladić po imenu Stephen Laconte, koji danas piše za BuzzFeed, nekada je radio u restoranima i trgovinama i tijekom tog vremena susreo se s brojnim slavnim osobama. Stephen se prisjetio tog iskustva i slavnih osoba koje su na njega zbog svoje simpatičnosti ostavile posebno dobar dojam.

1. Amy Adams

Pomogao sam joj da kupi nekoliko stvari u trgovini u kojoj sam radio. Bila je vrlo tiha i povučena. Djelovala je kao da ne želi privlačiti previše pozornosti na sebe. Pretvarao sam se da ne znam tko je ona, ali sam iznutra izgarao. Ona je divno ljudsko biće. Neka joj netko već jednom da Oscara.

2. Stevie Wonder

On je genijalan. Bio je vrlo strpljiv dok sam rješavao jedan problem koji je imao, iako je potrajalo neko vrijeme. Zapravo je često svraćao u našu trgovinu i svi zaposlenici su ga voljeli. Vrlo je profinjen.

Stevie Wonder Izvor: Profimedia

3. Miley Cyrus

Ranije tog dana u trgovinu je svratio Justin Bieber i bio sam žalostan što sam to propustio. Zatim sam se okrenuo i našao se licem u lice s Miley Cyrus. Bila je vrlo draga, no nije se dugo zadržala. U trgovini se stvarala gužva i mislim da nije željela biti u centru pažnje.

4. Pharell Williams

On je zaista opušten. Došao je u trgovinu s ljudima za koje pretpostavljam da su mu roditelji i cijelo vrijeme su se šalili. Zatim je na radiju zasvirala njegova pjesma 'Happy' i postalo mi je vrlo neugodno. Ne znam zašto. Mislim da on to nije niti primijetio, a ako i je, nije rekao ništa.

5. Paris Hilton

Ona je vrlo draga i ljubazna. Uopće nije onakva kakva djeluje u javnosti. Vrlo je prizemljena, skromna i topla. Znam da me vrlo iznenadila boja njezinog glasa, kojim se sada u javnosti češće koristi, ali ja ga do tada nisam primijetio.

paris hilton Izvor: Profimedia

6. Kevin McHale

Ovo se dogodilo kada je nastupao u seriji 'Glee' i moram priznati da mi je trebalo neko vrijeme da ga prepoznam. Znao sam da je slavan i svaki put kada sam došao do njegovog stola pokušao sam se sjetiti otkud mi je poznat. Naposljetku mi je sinulo. Simpatičan čovjek.

7. Kate Upton

Moram priznati da je Kate još jedna zvijezda koju nisam odmah prepoznao. Bila je vrlo draga i ljubazna kada sam joj pomogao. Nisam imao pojma da je slavna, što je obično znak da slavna osoba nije umišljena. Saznao sam tko je kada mi je 50 heteroseksualnih kolega reklo tko je ona.

diane keaton Izvor: Profimedia

8. Diane Keaton

Nekoliko puta je došla u restoran u kojem sam radio. Mislim da je naručila grilani sir i čašu bijelog vina. Pravi dragulj od osobe.

9. Ed Helmes

Ja sam veliki obožavatelj serije 'The Office' i ovo mi je bilo vrlo uzbudljivo iskustvo. Bio je vrlo ljubazan, postavio mi je nekoliko pitanja o predmetu koji je želio kupiti, ali na kraju nije. To je u redu. Bio sam jako sretan samo razgovarajući s njima. Iskustvo za 10.

Povezane vijesti

Magazin

Royals