Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOMAĆEG GLUMCA RAZBJESNILI U AUTOBUSU: 'Mjere su u ovoj zemlji za budale'

Siniše Ružića bijesan je zbog epidemioloških mjera

 Izvor: Instagram

Uskoro će biti godina i pol otkako živimo drugačije, otkako se pojavila pandemija koronavirusa. Od tada su se već nekoliko puta mijenjale epidemiološke mjere, a jedna od njih koja je prisutna od samog početka je nošenje zaštitnih maski.

Nažalost, iste se ne pridržavaju svi, zbog čega se pojavljuju neugodne situacije na javnim prostorima. U jednoj takvoj se našao domaći glumac Siniša Ružić, koji je svoju ljutnju iskazao na društvenim mrežama.

'Ja u busu, s maskom sad već 2,5 sata, vezan. Od nas 16 u donjem dijelu busa dvoje nas uredno i zakonito nosi masku. Od ostalih 16, 10 uopće nema masku, sve mladi intelektualci, par koji ide na međunarodni let, studenti, obitelji, urbani šminkeri, hipsteri, sve pršte stavovi iz njih. Naravno, počeli su se smijati kad je jedan od dva vozača (pred penziju, stara garda, uredno s maskama), kod Macole rekao: 'Tventi minut pauza'.

To im je smiješno, a to da ne nose maske, i da nemaju nimalo srama, straha ni zabrinutosti oko toga, to im nije ni smiješno ni tužno', objasnio je 52-godišnjak, koji ima puno pitanja - što za nadležna tijela, što za ljude koji se spomenutih mjera ne pridržavaju.

Nemaju nimalo srama, straha ni zabrinutosti

'Pa se sad pitam što bi bilo da ja sad priupitam: 'Zašto ne stavite masku'? Vjerojatno bi opet ispao luđak koji pravi probleme i inzistira na detaljima. Mislim se što bi na mom mjestu učinili Andrej Plenković, Nikolina Brnjac, Davor Božinović, Zoran Milanović?

Bi li se dalje mirno vozili? Jer oni zabranjuju manifestacije, predstave, koncerte, zbivanja na kojima ljudi mirno sjede pod maskom, a sve drugo je dozvoljeno...kao naravno i neki koncert koji se ne smije zabraniti. Baš me zanima kako će se opravdati kad dan prije Knina 4.8. ukinu sve mjere ili puste sve da rade što hoće. Jer mjere su u ovoj zemlji za budale', zaključio je.

Podsjetimo, Siniša je sa suprugom Sandom prije godinu dana dobio sina Roberta Ivana, koji im je od tada centar svijeta. 'Uživam u svemu tome i ti su trenuci nenadoknadivi. Ne znam kamo bih trebao ići da propustim to vrijeme s njim. Neprocjenjivo je to jedno biće koje ti moraš zaštititi, koje ti se nasmiješi i koje nastavi spavati kada vidi da si pokraj njega', rekao je prošle godine za Story.

Povezane vijesti

Magazin

Royals