Domaći glumac, 51-godišnji Siniša Ružić i supruga Sandra Lončar Ružić 22. lipnja ove godine postali su ponosni roditelji dječaka Roberta Ivana, a kako je u to vrijeme trajalo snimanje ovogodišnje sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' koja se trenutno emitira na Novoj TV, glumac je, kako i priliči novopečenom tati, s kolegama iz spomenute emisije, veselo proslavio rođenje sina. Snimku je sada Siniša podijelio s pratiteljima na svom Instagram profilu, a ako je suditi prema komentarima ispod objave, o tom će se danu još dugo pričati.

Najveći i najvažniji dan u mom životu

 'Ovako se slavilo nakon emisije 22.6. navečer, nakon cijelog dana od zore snimanja. Ja znam da ni snimka nije najbolja, niti vama važna, ali meni je to bio najveći i najvažniji dan u životu', ponosno je istaknuo 51-godišnjak uz video vesele ekipe koja u čast rođenja Roberta Ivana pjeva popularnu pjesmu 'Rodilo se muško' Matka Jelavića. Vidno sretna poznata lica showa 'Tvoje lice zvuči poznato', razdragano su pjevala i plesala uz poznate taktove ne skrivajući veselje zbog prinove u obitelji njihovog kolege.


'Najbolji party', napisala je u komentarima pjevačica Neda Parmać koja sudjeluje u ovogodišnjoj sezoni spomenutog showa, a koja je, kao što se može vidjeti iz snimke, spremno zaplesala uz ostatak ekipe pjevajući: 'Pivaj svitu, pukni puško, rodilo se muško'.

Poželjeti Robiju dobro jutro, to je najveća sreća na svijetu

 'Ostvario nam se san, doživjeli smo ovaj blagoslov i stvarno nam ništa više ne treba u životu. Bilo bi mi drago da naša priča ohrabri parove, ljude da idu za svojim snovima te pokušaju ostvariti ono što žele i ono što jesu. Nemojte samo slušati priče o godinama, problemima, što će biti loše, nego ako nešto stvarno želite - probajte. Jer probuditi se vrlo rano, prema Robijevu ritmu, i poželjeti mu dobro jutro, to je najveća sreća na svijetu', početkom listopada je ispričao Siniša za Story ne skrivajući sreću i ponos zbog dolaska sinčića koji je zaokružio obiteljsku idilu njega i supruge Sandre.