SKUPOCJENE KRPICE KOJE DOĐU KAO PROSJEČNA PLAĆA? NE, ZARA!: Svi su poludjeli za novim outfitom Jelene Karleuše

Jelena Karleuša mnogo je već puta dokazala da je apsolutno nepogrešiva kada je stil u pitanju.

Instagram

Mnogo smo već puta pisali o sprskoj pjevačici Jeleni Karleuši kao o modnoj ikoni Balkana o kojoj se često govori i izvan naših granica.

I iako je najčešće vidimo u krpicama o kojima možemo samo sanjati jer je riječ o brendovima i imenima za koje je potrebno izdvojiti nekoliko prosječnih plaća, i sama je Jelena priznala da kupuje krpice i po 30 i 60 kuna.

Instagram 

'Pratim što izbacuju svjetski dizajneri, nove kolekcije za sva godišnja doba. Moda mi je hobi, strastvena sam oko toga. Mogu to i imam sreću da imam dobar ukus. Nosila sam stvari u Grandu za doslovno 500, 1.000 dinara, koje kupujem na sniženju. Onda uzmem škare, iglu i konac, režem, zakačim, stavim remen, sandale i uvijek dobijem najviše lajkova za najjeftinije stvari', rekla je pjevačica jednom.

Tako je i sada, prije nekoliko dana, na svom Instagram profilu objavila još jednu od svojih modnih kombinacija koja je apsolutno oduševila sve njezine pratiteljice.

Naime, ispred spomenika Stefanu Nemanji u Beogradu, pozirala je u oversized plavom džemperu i sivoj suknji, a kombinaciju je upotpunila sivim čizmama i torbicom u istoj boji. A nakon što su svi poludjeli za outfitom, Jelena je odlučila otkriti o kojim je brendovima riječ. I da, mnogi će se šokirati...

'Ovaj outfit je izazvao veliko oduševljenje kako kod medija, tako i kod ogromnog broja žna. Svi pitaju što imam na sebi. Riječ je o Zara džemperu, Zara suknji, Valentino torbi i Victoria Beckham čizmama. Ako izuzmemo torbu i čizmu, svaka si žena može priuštiti ovaj styling. Potrebno je samo malo mašte i dobrog ukusa', napisala je Jelena.

O kakvom je outfitu riječ, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Jelena Karleuša