BLUZA IZ ZARE ZALUDJELA ŽENE: Rasprodaje se brzinom svjetlosti, ima super cijenu, a sad je ponovno dostupna

Zarin model bijele bluze prodaje se brzinom svjetlosti.

Instagram

Na pitanje kako stilizirati bijelu košulju na kopčanje često se odgovaralo 'pencil suknjom' ili 'parom poslovnih hlača'.

No košulja koja je obično rezervirana za razgovore za posao i sastanke ove sezone doživjela je makeover. Čini se da je ovaj odjevni predmet preinačen iz uglađene uredske odjeće u trendi street style komad koji odiše elegancijom. 

To nam svjedoči i Zarin model bijele bluze s plisiranim rukavima i mašnom laganog materijala koji se prodaje brzinom svjetlosti, iako je nedavno stigao na police high street brenda.

Ovu romantičnu bluzu krase povišeni ovratnik s volanom i mašnom te kontrastni rukavi od nabrane tkanine i metalni gumbi koji se kopčaju sprijeda. 

zara 

Bluza se lako možete iskombinirati uz traperice, suknje i razne modele hlača, a nema sumnje da će te izgledati sjajno i 'pokupiti'mnoštvo komplimenata.

Ukoliko ste se kao i mi zaljubili u ovu košulju, OVDJE možete naručiti svoj primjerak u S veličini za samo 199,99 KN, ali požurite jer su ostale veličine rasprodane, ali možete se i predbilježiti za ostale veličine.