KRALJICA U JEFTINOM KOMADU IZ ZARE: Sa stilom iskombinirala dizajnerski i high street brend koji obožavaju Hrvatice

Kraljica Rania viđena je po drugi put ove godine u javnosti i to u kaputu modnog brenda čije stvari zasigurno imate u ormaru.

Profimedia

Kraljica Jordana, Rania Al-Abdulah često nosi odjevne predmete vrhunskih modnih kuća, no čini se da se ovaj put odlučila za nešto drugačije.

Inače, kraljica je poznata po borbi za ženska prava i neovisnost od muškaraca. Od kada je na vlasti, status žena u Jordanu se znatno popravio. 

Profimedia 

Njezino Veličanstvo je po drugi put ove godine viđeno u javnosti. Za prvi izlazak u javnost je odabrala kaput ukrajinske dizajnerice Svetlane Bevze, a za drugi se odlučila za masovnu produkciju brenda Zara. Tako je, kraljica nosi kaput iz Zare čija cijena iznosi 40 eura. 

Profimedia 

Kraljica je tako pokazala da i pripadnici kraljevske obitelji mogu odjenuti nešto pristupačno, a pritom izgledati sofisticirano i 'kraljevski'. 

Riječ je o kaputu lila boje u stilu 'shacket' koji je sužen pojasom. Kaput je tanak i ima džepove i gumbove koji su u karakterističnom patchwork dizajnu. 

Profimedia 

Uz kaput iz Zare, odlučila se za traperice ravnog kroja dizajnerske kuće Alexander Wang. Tenisice su brenda Nike, a nakit je zlatan i na njemu su biseri. 

Ne čudi nas što je kraljica Jordana izgledala fantastično i što joj je besprijekorna šminka odgovarala uz modnu kombinaciju.

Profimedia 

Ono što se može primijetiti jest da kraljica češće nosi traperice i tenisice nego prije kada je nosila svijetle haljine i suknje u raznim bojama. 

Više fotografija modnog stila kraljice Ranije pogledajte u galeriji. 

Profimedia Modni stil kraljice Ranie može poslužiti kao inspiracija svakoj neovisnoj i uspješnoj poslovnoj ženi.