Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'KAD GOD NJEGA ODJENE, IZGLEDA POPUT ZAVJESE': Kate često nosi iste haljine, no jednu su joj zamjerili

Vojvotkinja od Cambridgea poznata je po zalaganju za recikliranu modu te je sama od početka pojavljivanja na crvenom tepihu počela nositi istu haljinu dva puta.

Kate Middleton danas je najomiljenija članica britanske kraljevske obitelji Izvor: Profimedia

Kate Middleton (40) svojim je elegantnim stilom rijetko pogriješila. Bilo je tu par 'gafova'. Primjerice, kad je nosila reviju u prozirnoj hajini ili kad je odjenula krivu nošnju na jednom otoku, no sve ih možemo izbrojati na prste jedne ruke.

Vojvotkinja od Cambridgea postavila je brojne trendove, a haljine dizajnerice Jenny Peckham i preminulog Alexandera McQueena postale su njeni zaštitnički simboli.

Pogledajte kako je Kate kombinirala istu haljinu na dva različita događaja kroz godine.

2011. i 2016.

Na prvom pojavljivanju nakon zaruka, Kate je na gala večeri u Kensigtonskoj palači zasjala u Jenny Packham haljini. Istu je reciklirala za večeru u Norfolku za humanitarnu akciju povodom izgradnje dječje bolnice.

Kate Middleton u Jenny Packham haljini Izvor: Profimedia

2011. i 2021.

Nedugo nakon vjenčanja s princem Williamom, vojvotkinja je Jenny Peckham haljinu prvi puta odijenula u Los Angelesu na BAFTA ceremoniji. Deset godina kasnije, istu haljinu odijenula je za Earthshot nagrade u Londonu.

Kate Middleton u Jenny Packham haljini Izvor: Profimedia

2012. i 2013.

Vojvotkinja je odabrala bež Roland Mouret haljinu za večeru u poznatom londonskom restoranu, Claridge's. Godinu kasnije istu je odjenula na premijeru filma Mandela: Long Walk to Freedom. Napomenimo da prije deset godina odijevanja iste haljine nikako nije bio trend te se unazad dvije godine javnost počela aktivirati oko recikliranja mode.

2012. i 2013. godine vojvotkinja je više puta odjenula iste kombinacije kako bi jasno dala do znanja da je ekološki modno osviještena.

Kate Middleton nosi Roland Mouret haljinu Izvor: Profimedia

Crnu dugu čipkastu haljinu s krem podstavom dizajnera Temperley nosila je na premijeru filma War House. Iduće godine istu je odijenula na prikazivanje dokumentarca poznatog ljubitelja životinja i prirode, Davida Attenborougha.

Kate Middleton nosi Temperley haljinu Izvor: Profimedia

2012. i 2018.

Williamova supruga obukla je tirkiznu haljinu najdraže joj dizajnerice, Jenny Packham, na gala večeru povodom Olimpijskih igara u Londonu. Šest godina kasnije, haljinu je odjenula na Tusk nagradama.

Kate Middleton nosi Jenny Packham haljinu Izvor: Profimedia

2017. i 2019.

Supruga starijeg sina princeze Diane 2017. godine za BAFTA nagrade odjenula je cvjetnu haljinu sErdem potpisom. Vojvotkinja voli nositi haljine navedenog britanskog dizajnera, no ponekad se zbog njih našla na udaru kritika jer je javnost navodila da izgleda poput zavjese. Kate je istu haljinu odlučila ponovno odjenuti za gala večer u National Portrait galeriji.

Kate Middleton nosi Erdem haljinu Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Magazin

Royals