Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO IZGLEDA RODNO SELO KATE MIDDLETON? Jedno je od najelitnijih mjesta za život u Engleskoj

Vojvotkinja od Cambridgea jučer je proslavila svoj četrdeseti rođendan, prisjetili smo se kako izgleda njeno mjesto rođenja.

Kate Middleton odrasla je u selu Bucklebury Izvor: Profimedia

Kate Middleton (40) djetinjstvo je provela u piktoresknim brdima Berkshire u blizini Oxforda.

Uz roditelje, sestru i brata, odrasla je u kući pod imenom Oak Acre u selu Bucklebury, vrijednoj više od 13.5 milijuna kuna.

Osim poznatog dvorca Windsor, koji se također nalazi u Berkshireu, obiteljska kuća Middletonovih nije u tolikoj blizini. Točnije, supruga princa Williama odrasla je u zapadnom dijelu gorja, a njezino selo proglašeno je jednim od najboljih za život u idiličnom kraju.

Rodna kuća Kate Middleton Izvor: Profimedia

Istražili smo što se sve može vidjeti u njenom selu.

Bucklebury se može pohvaliti sa čak dva restorana s Michelinovom zvjezdicom pod imenima the Blackbird i the Woodspeen, poznatima po savršenom brunchu.

U priznatu gastronomsku ponudu, Bucklebury nudi bogatstvo faune i flore. Naime, u malom selu usred Engleske možete posjetiti pravu živuću prašumu s više od sedamstvo vrsti biljaka i životinja uključujući ljenjivce, reptile, majmune i ptice netipične za to područje.

Cijela obitelj jako je vezana za područje Berkshirea te su Kate i William na vjenčanje pozvali i vlasnika puba iz njenog sela, Johna Haleya.

William i Kate vlasnika puba su pozvali na vjenčanje Izvor: Profimedia

Pub pod nazivom Old Boot Inn bio je najdraže mjesto za okupljanje Middletonovih te su se William i Kate tamo često pojavljivali.

Prije pet godina, vlasnik ga je proglasio neodrživim te ga odlučio zatvoriti. Zajednica sela se ubrzo oformila i proglasila ga legendarnim mjestom. Od tada se trude da pub ostane na mjestu te neometano nastavi s radom.

Vojvotkinja i dalje rado dolazi u posjet svojim roditeljima koji i dalje žive u Buckleberyju, no u puno većoj i grandioznijoj kući od one u kojoj je Williamova supruga odrasla. Također je vjerojatno da je princ George s mladom majkom Kate prve mjesece života proveo baš na tom imanju.

Više fotografija rodne kuće i sela u kojima je odrasla buduća kraljica pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals