SUBOTNJE DRUŽENJE BIVŠIH MISICA: Maja Cvjetković u kratkoj haljini uživala na špici s kćerkicom i Anteom Kodžoman

Maja Cvjetković Kević s kćerkicom Vitomi Anteom Kodžoman uživala je na subotnjoj zagrebačkoj špici.

Robert Gašpert

Atraktivna Šibenčanka Maja Cvjetković Kević, koja je 2005. okrunjena titulom najljepše Hrvatice, najsretnija je kad uživa uz kćerkicu Vitu, a to najbolje pokazuju i fotografije sa zagrebačke špice.

Robert Gašpert 

Kako posljednjih godina živi povučenije, rijetko je možemo vidjeti na društvenim događanjima, a Storyjev ju je fotoreporter sreo na špici tijekom subotnjeg druženja s prijateljicom, također bivšom misicom, Anteom Kodžoman i kćerkicom Vitom koja je bila preslatka u crvenom izdanju.

'Vodimo obiteljski život, sve nam se više-manje vrti oko nje, uživamo dok smo na godišnjem s njom. Tako da je stvarno opušteno, ništa posebno', svojedobno je Maja Cvjetković Kević rekla za ‘IN magazin’ Nove TV, pri čemu jednako ravnopravnu ulogu u odgoju ima i njezin suprug poduzetnik Andrija Kević.

Robert Gašpert 

Nedavno se pisalo kako će Maja uskoro postati i baka sa samo 35 godina, no riječ je o tome da njezin suprug zapravo postaje djed jer ima kćer iz prvog braka. 'Glupi su mi naslovi da ću biti baka, moj će Andrija postati djed, a ne ja baka. Jako sam bliska s Andrijinom kćeri Marijom i od početka sam uzbuđena i sretna. Još uz sve to dolazi nam curica, a ja obožavam žensku djecu pa jedva čekam', rekla je za Story.hr.

U galeriji pogledajte više fotografija Maje Cvjetković Kević.

Story Maja Cvjetković Kević u danima manekenske karijere.