TKO KAŽE DA KRALJICE NE MOGU NOSITI KOŽU? Dok je nekima u potpunosti nezamislivo, ona je to uskladila tip-top

Španjolska kraljica Letizia davno je prozvana ikonom stila, a sada je pokazala da i ona može odjenuti kožne hlače koje su trenutno jedan od najvećih trendova.

Profimedia

Španjolska kraljica Letizia, osim svoje kraljevske titule, već godinama nosi i onu ikone stila. Upravo zbog svoje ljepote i decentnog izražaja, prestižni časopis Vanity Fair proglasio ju je jednom od deset najbolje odjevenih žena svijeta, a ona to itekako opravdava modnim izdanjima koja servira izlascima u javnost.

Profimedia 

Tako su je nedavno paparazzi uslikali u posjeti Nacionalnom muzeju prirodnih znanosti u Madridu gdje je zasjala u ležernoj kombinaciji crvene dolčevite, kožnih hlača, elegantnih crnih salonki i jaknice s uzorkom. Ako ste pomislili da kraljice ne mogu nositi kožu, Letizia je itekako dokazala da mogu.

Inače, španjolska kraljica u braku je s kraljem Felipeom VI.. Rođena je kao najstarija kći medicinske sestre Marie de La Palome Rocasolano Rodriguez i novinara Jesusa Josea Ortiza Alvareza, koji su uz Letiziju imali i kćeri Telmu i Eriku.

Roditelji su inzistirali da se Letizia školuje i da pohađa pregršt aktivnosti. Diplomirala je informacijske znanosti i novinarstvo na Sveučilištu Complutense u Madridu te ima magisterij iz Audiovizualnih komunikacija.

Svoj privatni život Letizia uspješno drži dalje od očiju javnosti, no ipak se zna kako je prije udaje za kralja Felipea VI. bila u braku s profesorom književnosti Alonsom Guerrerom. Par se vjenčao 1998. godine, no sreća je trajala samo godinu dana, pa su se 1999. godine rastali.

Profimedia 

2004. godine, Letizia se udala za španjolskog kralja s kojim je ubrzo dobila i dvije djevojčice - 2005. godine kći Leonor, a 2007. godine Sofiju.

A kako to izgleda kada španjolska kraljica prošeta u kožnim hlačama, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Španjolska kraljica Letizia prozvana je ikonom stila