PAULA SIKIRIĆ STIGLA NA EVENT KAO RIHANNA: Izbor obuće privukao veliku pažnju uzvanika

Influencerica Paula Sikirić poznata je po trendi modnim kombinacijama od kojih neke može nositi samo ona.

Bojan Zibar

Paula Sikirić poznata je influencerica i odnedavno majka djevojčice. 

Iako je novopečena majka, zadržala je svoj street style imidž i još uvijek pomno prati trendove. 

Ovaj put je riječ o trendu koji je pokrenula pjevačica Rihanna, a riječ je o trapericama i majicama na bretele ili topićima. Kombinacija naglašava ležeran stil i vječne street style komade. 

Instagram, Senja Vild 

Paula se u sličnoj kombinaciji pojavila na predstavljanju novih proizvoda brenda Kerastase. Našla se u društvu mnogih poznatih dama poput Ane Radišić i Ive Jerković. 

Radi se o poznatim ženama koje zagovaraju brigu o kosi te znaju koji proizvodi će im u tome pomoći. Jedna od kolekcija proizvoda namijenjena za njegu obojane kosu su Kerastasovi proizvodi iz Chroma Absolu kolekcije. 

Poznata influencerica odlučila se za zvonolike traper hlače i glomazne tenisice, što nas je posebno oduševilo jer bi se malo tko odlučio za takvu kombinaciju na ovakvom eventu. 

Bojan Zibar 

Također, nosila je prugastu bundu brenda Jakke i simpatični narančasti top koji je naglasio duboki dekolte. Cijelu kombinaciju je zapečatila maramom i besprijekornom šminkom. 

Podsjetimo, Paula često na Instagram profilu dijeli svoje iskustvo s majčinstvom. Iskrena je i pratitelji ju zbog toga obožavaju. 

'Evo ja sam počela pucati biti mama, biti kućanica, biti domaćica, biti uspješna u poslu i pokušati održavat ono što sam radila jer je i to teško. Uz sve to se i školovati dodatno jer sam ja upisala dva smjera kako bi ubila dvije muhe jednim udarcem. Imati dva psa i njihove potrebe održavati na nivou i uz sve to ostati normalan', požalila se novopečena mama Paula Sikirić.

Bez obzira na teške periode u majčinstvu, ova djevojka zbilja zna zasjati kada su u pitanju posebne prigode. 

Više fotografija Paule Sikirić pogledajte u galeriji. 

Instagram Paula Sikirić poznata je influencerica i odnedavno majka jedne djevojčice