Jedna od najpopularnijih domaćih influencerica, 25-godišnja Paula Sikirićpostala je majka krajem srpnja. Sretnu vijest potvrdila je na društvenim mrežama i otkrila kako je na svijet stigla djevojčica kojoj je zajedno sa zaručnikom dala ime ArtaLia.

S obzirom na to da je djevojčica ovom paru prvo dijete, njihov se život sada promijenio u potpunosti. Kako se osjeća kao majka, kako su odabrali ime, i kako se novopečeni tata snašao u novoj ulozi, simpatična Paula je otkrila u razgovoru za Story.hr.

Na početku razgovora nam je rekla da su i ona i djevojčica jako dobro.

'Lijepo se oporavljam, ali sam isto tako malo i umorna. Mala je savršeno! Jako lijepo napreduje i nije zahtjevno dijete (za sada)', rekla nam je Paula koja je svoju djevojčicu čekala pet dana duže.

'Mislim da je to iščekivanje nešto najnapornije u cijeloj trudnoći, ali vrijedilo je svake minute. Imala sam duga dva dana i dvije noći trudova, ali porod je bio prekrasan. Prvi trenutak kada ugledaš i dobiješ svoje dijete na prsa, uz to je i njen otac bio prisutan…nas troje prvi puta u tome sastavu, mala obitelj. Nemoguće je opisati riječima', emotivna je. 

Ime koje je par odabrao za svoju prvu kćer je Arta Lia - mnogima neobično, ali posebno. 'Moj zaručnik i ja smo imali ime u samom startu. Znali smo da želimo obitelj i sada smo blagoslovljeni istom. Prije pet, šest godina sam upoznala curu imenom Arta i rekla da jednog dana ako ću imati kćer će se tako zvati. Na sreću, zaručniku se svidjelo, a Lia smo dodali jer nam sve skupa prekrasno zvuči', objasnila nam je Paula kojoj uopće nije čudno što sada uz nju, zaručnika i dva psa, u njihovom domu živi i maleno dijete.

'Nije čudno, nestvarno je. Zamišljali smo ju, osjećali i prije, a sada je s nama tu. Nekako je to - to. Sada smo prava obitelj', kaže novopečena mama, a onda otkriva kako su se psići snašli.

'Ma oni su reagirali i bolje nego smo mogli zamisliti. Bili su presretni i uzbuđeni. Svaki put kad zaplače oni su tu, prate je u stopu. Ako ju presvlačimo, tu su. Jako su nježni i oprezni', presretna je jer je izbjegnula probleme. 

Instagram, Story Paula Sikirić

 Njoj je majčinstvo došlo kao prirodno, a kakav je zaručnik tata?

'On je prema njoj točno onakav kakav je i prema meni. Nježan, brižan, pažljiv. Jako se trudi i najveća mi je podrška. Isto tako ne sumnjam da će jednog dana i njoj biti. Oduvijek sam ga gledala isto. Od prvog dana sam znala da će biti odličan otac i muž', puna je ljubavi Paula koja ističe da ih je rođenje kćeri ojačalo.

'Zajedno se nalazimo u velikoj odgovornosti i obavezama po prvi put i super se nadopunjujemo. Prvih dana je prisutna i nervoza, umor, nesigurnost, ali nas to niti u jednom trenu nije obeshrabrilo ili udaljilo. Upravo suprotno', ispričala nam je i za kraj otkrila što joj je najbitnije u odgoju.

'Samo želimo da zna da je voljena, da voli, da zna da u nama ima sve. Mislim da iz takve obitelji ne može izaći loša osoba', emocije pršte iz ovih riječi.