Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'365 JE PROŠLO DANA, PREKO BARE BOLJE MU JE' Tin Samardžić na rodnom Braču

Iako je Tin Samardžić pronašao novi život u New Yorku, uvijek se rado vraća svojim korijenima

 Izvor: Instagram

TinSamardžić odlučio je otići iz javnog života, ali i Hrvatske. Već dugi niz godina živi i radi u dalekoj Americi, a vi ga se možda sjećate iz hrvatskog boy benda 'Saša, Tin i Kedžo' koji je nastao 2003. godine u reality showu 'Story Super Nova Music Talents'.

Njihova pjesma '365' pjeva se i dan danas, dok su dečki ipak krenuli svaki svojim putem. Saša Lozar i Damir Kedžo su nastavili graditi glazbenu karijeru ovdje u Hrvatskoj, dok je Tin Samardžić odlučio otići iz javnog života.

Iako je u SAD-u pronašao novi život, uvijek se rado vraća svojim korijenima. Upravo je to napravio i ovog ljeta. Naime, Tin je stigao na svoj rodni Brač. 

Da je stigao pokazao je na svom Instagramu, gdje je objavio fotografiju sa svojim najmilijima. Nakon posljednjih nekoliko objava iz New Yorka, ovo je prva nakon dugo vremena iz Supetra, što su primijetili i pratitelji.

'Stigaaaao', napisala je jedna. On je i ovog puta ostao samozatajan, a koliko će ostati u Hrvatskoj pokazat će vrijeme. Vjerujemo da se nakon pandemije koronavirusa, koja nikoga nije mazila, zaželio obitelji i otočkog života.  

Inače, ako je suditi prema njegovom Instagram profilu, koji također ne otkriva mnogo, Tin je svoj život ostvario u New Yorku. Iako se fizički nije skoro uopće promijenio, 42-godišnjak ne može sakriti koliko je sretan baš ondje gdje je sada. Između ostalog, već pet godina živi sa sedmogodišnjim dječakom imena Elan. Iako se ne zna točna povezanost između dječaka i nekadašnje pjevačke zvijezde, javnost vjeruje da je Tin dječaka posvojio. 'Uspjeli smo! Elan je odradio prvi dan škole', napisao je s uzbuđenjem prošle godine, koji je u proteklih pet godina Elana doveo i u Hrvatsku, kako bi mu pokazao svoju zemlju.

Povezane vijesti

Magazin

Royals