Njezin život se u posljednjih godinu dana apsolutno promijenio. Domaća influencerica, 25-godišnja Paula Sikirić proživljava jedne od najljepših trenutaka. Nakon što se prošlog kolovoza zaručila, sada uživa u prvoj trudnoći. Njezin dosad fashion i beauty sadržaj na društvenim mrežama dobio je novi moment. Iako joj tematika trudnoća nije preuzela Instagram, voli popričati o tome što se događa s njezinim tijelom, sada kada zna da njoj i zaručniku uskoro stiže kći. Paula je za Story.hr otkrila kako teče trudnoća. 

'Pa sad u ovom drugom tromjesečju puno bolje. Puno više energije i elana imam iako se jako brzo umaram, uspuhujem i teško dišem. Što se trudnoće tiče, ide sve po ps-u', rekla nam je odmah na početku razgovora. Paula i zaručnik su prije otprilike mjesec dana saznali da im stiže djevojčica, zbog čega su neizmjerno veseli. Kako nam je otkrila, ime je spremno! 'Mi smo imali imena i prije nego li smo počeli raditi na bebi. Tako da popis ne postoji', ipak je bila samozatajna. 

Uz ime, uzbudljiv dio svake trudnoće su one prve kupovine dječjih stvari - što namještaja, što odjeće. Paula se u tu avanturu još nije upustila. 'Ajme ja sam grozna po tom pitanju. Nikako da se ulovim u koštac s time. Nekako mi to stvara stres, a ne ugodu. Teško donosim odluke, pogotovo kad je riječ o toliko slatkim stvarčicama za bebe', kaže nam simpatična buduća mama. 

U nešto je ipak sigurna - ona će biti stroži roditelj. 'Moj zaručnik je toliko topla i dobra osoba. Iako misli da je autoritet, znam dobro kako će to izgledati kada beba dođe. Još pritom curica. Koji tata ne bi svoju curicu razmazio', pita se 25-godišnjakinja koja nam je ispričala i kako podnosi trudničke želje, i ima li ih uopće. 

'U prvom tromjesečju su to bili sir i vrhnje, mliječni proizvodi i tjestenina. Sad nemam neke lude ideje, iako suhomesnato me vuče jako', rekla nam je Paula, kojoj trudnički trbuščić jednostavno preslatko stoji. Kako trbuh sve više raste, zanimalo nas je što misli o trudničkoj modi. 'Trudnička moda u Hrvatskoj je kriminalno loša. Izbor je loš i sve se svodi na mali skromni dio u H&M-u. Odbijam kupovati trudničke stvari, radije kupim dva broja veće i nosim regularnu odjeću. Vidjet ćete me tako u trenirkama i svemu što je lagano i ne stišće. Čudo je kako ti tijelo podivlja i na najmanji pritisak grudnjaka ili ne daj Bože preuske potkošulje', zaključila je Pula koja se veseli najljepšoj životnoj ulozi.