MODNI PROMAŠAJ JENNIFER LOPEZ? Iako nosi dizajnerski brend, izgleda prilično 'jeftino' za nekadašnju ikonu stila

Jennifer Lopez poznata je kao žena izvanrednog stila, ali ovoga puta začudila nas je modnim izborom.

Profimedia

Jennifer Lopez pozdravlja toplije vrijeme zanimljivim modnim odabirima.

Pjevačica je ovog utorka otišla u šetnju s kćeri Emmom i odjenula proljetnu kombinaciju koja govori da je pjevačica kao i svi, jednostavna i opuštena u slobodno vrijeme. 

Odlučila se za dugu cvjetnu maxi haljinu koja je izgledala pristupačno, a riječ je o australskom dizajneru, Zimmermannu. Cvjetna haljina je na sebi imala dizajn palmi i valova, a iako je riječ o dizajnerskom komadu, haljina se čini kao običan highstreet model. 

Profimedia 

Također, pjevačica je nosila žutu torbicu, okrugle naušnice, sunčane naočale i zlatnu ogrlicu. Njezina karamel kosa bila je skupljena u raspuštenu kosu s pramenovima koji su joj uokvirili lice.

Čini se da se J.Lo odmara od napornog preseljenja u novi dom s dečkom Benom Affleckom. 

Profimedia 

TMZ izvještava da je par potrošio najmanje 50 milijuna dolara na imanje u Bel-Airu u Los Angelesu.

Imanje od 2000 kvadratnih metara ima 10 spavaćih soba i 17 kupaonica, kao i više kuhinja, kazalište, teretanu, bazen i još mnogo toga.

Kako navodi izvor, čini se da će i Jenniferina i Benova djeca živjeti u iznimno privatnoj kući koja je okružena drvećem i ima prekrasan pogled na grad. Prodavatelj, teksaški milijarder Todd Lemkin, prvobitno je prodavao kuću za 65 milijuna dolara.

Profimedia 

Čini se da drugi pokušaj Bennifera uspijeva i da je par zaljubljeniji no ikad. Pjevačica je nedavno ispričala zašto njihova veza nije uspjela početkom 2000-ih. 'Bilo je brutalno. Bilo je brutalno', rekla je za Rolling Stone. 'To je jedna od onih stvari koje duboko zakopaš da možeš krenuti dalje i baviti se svojim poslom. Smiješno je jer smo Ben i ja bili zajedno, i bili smo tako zaljubljeni. Bilo je to jedno od najsretnijih trenutaka u mom životu.'

Više fotografija Jennifer Lopez i Bena Afflecka pogledajte u galeriji. 

Profimedia Jennifer Lopez često ističe koliko je sretna s Benom Affleckom i njihovom drugom šansom za ljubav