Proljetni mjeseci pred nama i ove godine bit će u znaku lepršavih modela dugih haljina koje uz malo truda vašu modnu kombinaciju čine efektnom. 

Bez obzira kombinirate li ih sa sandalama, tenisicama ili cipelama na visoku petu, haljine maksi dužine pristajat će svakoj prilici, a prema riječima modnih stručnjaka, tri specifične verzije nosit ćemo ovog proljeća.

Maxi haljine u živim bojama

U skladu s dopaminskim stilom odijevanja u mjesecima pred nama bit će vrlo poželjne maxi haljine u bojama koje privlače pažnju. Bilo da se radi o minimalističkim modelima koji laskaju figurama, ili lepršavim verzijama, efektna boja je must-have.

Maxi haljine sa statement rukavima i naramenicama

Na police high street brendova polako i sigurno stiže pregršt maxi modela haljina kojima je zajednička karakteristika neodoljiv dizajn u obliku efektnih rukava ili tankih naramenica. Ove haljine nosit će se i tijekom hladnijih dana kada mogu poslužiti kao izvrsna podloga za kreiranje toplih slojevitih odjeće.

Maxi satenske haljine

Verzije maxi haljina koje su  nastale od sjajnog materijala poput satena iznimno su poželjne, a po popularnosti će zamijeniti donedavno omiljene maxi haljine od (umjetne) kože.

Iako je riječ o haljinama kao stvorenim za svečane prilike, uz komade poput kožnih jakni i tenisica bit će idealan casual izbor u proljetnim mjesecima.