PREZGODNA MAMA U IZLASKU: Iva Šarić je hrvatska 'The Body' u dizajnerskim komadima

Iva Šarić zablistala je na otvorenju novog storea brenda IZIPIZI.

John Pavlish

Dugogodišnje ljubiteljice brenda sunčanih naočala IZIPIZI, Jelena Veljača, Judita Franković, Mirela Kardašević, Mara Bratoš, Mia Matić, Luna Valas, Nika Kamenski, Rita Rumora te Iva Šarić odlučile su posjetiti novi store u Dežmanovoj ulici 1.

Iva je zablistala u casual izdanju. Svijetloplavim hlačama, nude crop topu, a uz njih je iskombinirala Isabel Marant čizmice od brušene kože i popularnu Bottega Veneta Cassette torbu u bež nijansi sa zlatnim lancem, također od brušene kože.

John Pavlish 

Iva je i na svom Instagram Storyju podijelila fotke s otvaranja novog storea čije je grafičko oblikovanje u novom prostoru posebno za ovu prigodu napravio poznati zagrebački umjetnik, Saša Šekoranja.

Instagram 

Otkrila je i da njezini sinovi nose sunčane naočale brenda IZIPIZI: 'Najbolje naočale za djecu. Uvijek moj prvi izbor', napisala je.

Podsjetimo, Iva se nedavno na Instagramu pohvalila raskošnom rođendanskom proslavom koju je priredila za prvi rođendan sina Adriana kojeg ima s nogometašem Brunom Petkovićem.

'Naš rođendanko', napisala je Iva pored fotografija s trećim sinom, ali prvim zajedničkim djetetom sa zaručnikom Brunom. Proslava je održana vani, a goste je poslužilo lijepo i toplo vrijeme.

Kako je Story ranije doznao, par je sinu priredio proslavu prije službenog rođendana, a fotografije su objavljene 3. travnja, na Adrianov prvi rođendan.

U galeriji pogledajte više fotografija s otvorenja novog IZIPIZI storea.

John Pavlish Poznati na otvaranju novog IZIPIZI storea u Dežmanovoj ulici 1