LJETNA VERZIJA 'RUŽNIH' CIPELA: Postaju veliki hit, a na prvu kod mnogih izazivaju čuđenje

Slip-on mokasinke za ljeto idealne su za sve žene koje su tijekom hladnijih dana rado nosile one klasične.

Instagram

Stajlinzima modnih influencerica posljednjih nekoliko mjeseci nerijetko dominiraju trendi cipele koje su jednostavne i ugodne poput balerinki. Riječ je o ljetnoj verziji mokasinki koje su osvojile trendseterice.

Takozvane slip-on mokasinke, kao kombinacija trendi papuča i klasičnih cipela, uspjele su zaintrigirati veliki broj 'it' djevojaka, a za popularnost ove obuće brojni vide krivca u talijanskom brendu Gucci.

Kada je dizajner Alessandro Michele, na čelu s Guccijem, predstavio slip-on verziju kultnih cipela Horsebit, nije trebalo dugo da modna javnost prigrli njegov 'izum', a taj primjer slijedili su i brojni drugi brendovi poput JW Andersona.

Glavna im je odlika što sprijeda izgledaju kao obične mokasinke dok su straga potpuno otvorene, poput papuča pa se vrlo lako nose i kombiniraju s različitim odjevnim komadima što svojim stajlinzima dokazuju modne ovisnice s Instagrama.

Tražite li cipele za ljeto, u galeriji pogledajte naše prijedloge najljepših sandala koje će obilježiti godišnje doba koje je pred nama.

zara Idealna obuća za ljeto