JURAJ ZIGMAN PONOVNO ODJENUO SVJETSKU ZVIJEZDU: Pjevačica je poznata po drastičnim promjenama kilaže

Slavna pjevačica Christina Aguilera ponovno je nosila kreaciju riječkog dizajnera Jurja Zigmana na Los Angeles Pride Festivalu.

Instagram

Hrvatski dizajner Juraj Zigman nastavlja nizati poslovne uspjehe. Ovaj put je ponovno odjenuo popularnu pop pjevačicu Christinu Aguileru. Pjevačica je nosila crveni lateks kombinezon, uz naravno neizostavni bodi s korzetom. Cijeli outfit je dodatno začinila mrežastim čarapama i naočalama, a dodala je i nakit.

'Je li dovoljno prljavo?', napisao je dizajner uz fotografiju kojom se pohvalio na Instagramu.

Inače, Aguilera se godinama borila s viškom kilograma, a 2015. godine uzela je stvar u svoje ruke i izgubila 20 kilograma. Otad oduševljava linijom i odjevnim kombinacijama gdjegod se pojavi. 

Već je uvelike poznato da Zigmana obožavaju domaće, ali i svjetske zvijezde. Nekoliko puta je već odjenuo Aguileru, a surađivao je i s Nicki Minaj, Cardi B, Ritom Orom, Lizzo, Jelenom Rozgom, Severinom, Ninom Badrić…

Instagram 

Posljednji put je surađivao s Aguilerom krajem 2021. godine kada je popularna pjevačica na People's Choice Awardsu osvojila s priznanjem glazbene ikone, a nosila je dvije Zigmanove kreacije, a posebno je oduševila u njegovoj raskošnoj crnoj haljini.

Profimedia 

Nedavno je za Story otkrio koji mu je najkontroverzniji kostim koji je napravio u karijeri. 'Pamtiš uvijek one prve... Najkontroverzniji kostim koji je punio naslovnice sigurno je bio onaj Severinin na Dori kada je nastupila u crnoj kožnoj kombinaciji. To je bilo baš seksi i ona je u tome izgledala vrhunski. To bih izdvojio kao prvi kostim koji sam napravio baš onako kako sam želio', rekao je Zigman.

Severina - Moja štikla  YouTube

Osim što voli surađivati sa zvijezdama s kojima je već radio, jer zna da su takve osobe zadovoljne, uvijek kaže da želi surađivati s onom zvijezdom s kojom još nije radio jer 'svaka nova nosi novi izazov i izričaj'.

Više Zigmanovih kreacija možete pogledati u našoj galeriji.

Instagram Zigman kreacije