VELIČANSTVENE VJENČANICE SUPRUGA DOMAĆIH NOGOMETAŠA: Jedna je za oba vjenčanja birala nešto neuobičajeno

Novopečene supruge naših nogometaša pokazale su se vrlo maštovitima pri izboru vjenčanica.

Instagram, Josip Regović / Pixsell, Miroslav Lelas/PIXSELL

U lijepoj našoj malo slavnih osoba dobiva toliko ljubavi i naklonosti kao uspješni sportaši pri čemu posebno prednjače nogometaši. Naravno, navijači i fanovi obožavaju i pikanterije iz života svojih omiljenih zvijezda, a golemu pozornost izazivaju vjenčanja naših sportaša. 

Ove godine zaredala su se vjenčanja nogometaša, a njihove su lijepe mladenke plijenile savršenim izgledom na najsretniji dan svog života, ali i raskošnim vjenčanicama. 

Iris Rajčić

Ovogodišnju sezonu vjenčanja slavnih nogometaša otvorili su 2. svibnja Marko Livaja i Iris Rajčić.

Miroslav Lelas/PIXSELL 

Oni su sudbonosno da, nakon osam godina veze i dvoje djece, izgovorili u crkvici na splitskom Sustipanu, a potom se slavilo u restoranu Adriatic Grašo gdje su mladence i goste zabavljali Jelena Rozga i Milan Terze, poznati splitski zabavljač koji sam sebe u šali naziva 'Jole za siromašne' dok su prvi ples mladenci ‘odradili’ uz gošću iznenađenja, Jasnu Zlokić.

Milan Sabic/PIXSELL 

Iako su se mladenci potrudili što prije maknuti od okupljenih fotografa, a Iris su zaštitari skrivali od znatiželjnih pogleda uz pomoć kišobrana, fotografi su uspjeli snimiti dio njene vjenčanice s mnogo čipke i tila.

U raskošno ukrašenoj haljini otvorenih leđa koju je upotpunila dugim bijelim velom, Iris je izgledala poput princeze, a na nogama je imala salonke s čipkastim uzorkom.

Mia Ćurković

Andrej Kramarić i njegova odabranica Mia Ćurković pred matičara su stali prošle godine, a 15. svibnja izmijenili su zajete i u crkvi. Par je imao dvostruko slavlje jer su istovremeno odlučili i krstiti sinčiča Viktora.

Pixsell/Marko Lukunić 

Mia je za vjenčanje i kršenje odjenula prekrasni bijeli komplet koji se sastojao od širokih hlača i gornjeg dijela ukrašenog bijelim cvjetovima.

Jurica Galoić/PIXSELL 

Lijepa Mia ni za njihovo prvo vjenčanje nije izabrala konvencionalnu vjenčanicu već je nosila mini haljinu bež boje s naglašenim ramenima i istaknutim dekolteom. Rub haljine, kao i rukavi, bili su ukrašeni čipkom.

Adriana Ćaleta-Car

Modernom izgledu pred tradicionalnom dala je i lijepa pravnica Adriana Ćaleta- Car koja je za crkveno vjenčanje s nogometašem Dujom Ćaleta-Carom nosila vjenčanicu s potpisom Matije Vuice čiji je donji dio bio asimetričnog kroja, sprijeda kraći, odozada duži’, a gornji je dio bio napravljen od kristalića ušivenih u prozirni material. Mladenka je u ovoj haljini pokazala gola ramena i leđa, a uz nju je kombinirala svjetloplave satenske štikle brenda Mach & Mach.

Pixsell/Grgo Jelavić 

Neke je možda iznenadio ovako smjeli odabir budući da je Adriana za njihovo prvo vjenčanje, kad su se prije godinu dana ona i Duje vjenčali pred matičarem, izabrala puno tradicionalniju opciju, a zanimljivo je da je i ova haljina bila dizajn Matije Vuice.

Tad je nosila haljinu koja jest bila kraća, no donji je dio bio nadopunjen slojevitim lepršavim materijalom s visokim izrezom, a gornji je dio, koji je otkrivao jedno rame, bio ukrašen cvjetovima. Veo je mladenka preskočila te je umjesto njega na glavi nosila vjenčić.

Gabrijela Tandara

Instagram 

Ovog je lipnja pred oltar stao i igrač Dinama Marko Tolić koji se vjenčao sa svojom djevojkom Gabrijelom Tandarom. Lijepa Zagrepčanka Gabrijela zablistala je u bijeloj vjenčanici sirena kroja, a rukama je držala raskošni buket s bijelim cvijećem

Dina Dragija

Ove subote u Varaždinu vjenčao se i nogometaš Tin Jedvaj sa svojom dugogodišnjom djevojkom Dinom Dragijom.

Prelijepa Dina na svoj je poseban dan nosila čak dvije vjenčanice. Prva vjenčanica, bila je sirena kroja, s vezenim ukrasom oko struka i golih leđa.

Druga vjenčanica bila je ukrašena šljokicama i s visokim prorezom. To je bilo njezino izdanje za vjenčanje kod matičara dok je vjenčanici sirena kroja u koju je nosila i veo, kako se moglo vidjeti na fotografijama uzvanika, blistala na obredu u crkvi.

Instagram 

Zanimljivo je da je istu haljinu u koju se Dina presvukla nosila i Anđela Manitašević, bivša djevojka nogometaša Luke Jovića koja se nedavno udala za Nemanju Brankovića u Beogradu. Riječ je o modelu Irina ukrajinskog brenda Milla Nova.

Čija vjenčanica vam se najviše sviđa? Recite nam u anketi: