MAJA POKAZALA KAKO IZGLEDA PRIJE KONCERTA: Oduševila je stajlingom i frizurom, a jednu stvar nije mogla sakriti

Pratitelji Maje Šuput pohvalili su njezinu modnu kombinaciju na posljednjem koncertu u Pitomači.

Instagram

Maja Šuput poznata je po svojim nezaboravnim koncertima, a publika nestrpljivo iščekuje svaki nastup.

Ovoga puta, Maja je s pratiteljima podijelila svoju fotografiju prije koncerta u Pitomači, a kao i uvijek, oduševila je svojom modnom kombinacijom.

Pozirala je u mini haljini s puf rukavima koja se sastojala od dvije boje - roze i crvene. Imala je gola ramena, a cijeli stajling dodatno je podignula efektnim rozim sandalama i visećim naušnicama. Za ovu priliku Maja je imala i kratku, valovitu kosu.

'Stigla u Pitomaču. Koncert večeras na trgu', napisala je ispod fotografije, a odmah su se javili oduševljeni pratitelji.

'Jako zgodna', 'Blistaš', i 'Predobra kombinacija', bili su samo neki od komentara. Kasnije nisu skrivali kako su se zabavili na koncertu. 'Bravo Maja', 'Bravo draga Majo', 'Bilo je super sinoć grlo mi promuklo', Dakle Majo...ti si vrh vrhova. Ludilo je bilo!', pisali su.

Maja je kasnije podijelila i dašak atmosfere s večeri pune plesa i dobre energije, a nije mogla sakriti oduševljenje kada je vidjela broj okupljenih.

Instagram 

Instagram 

Instagram 

Inače, Maja na svom Instagramu rado daje prostora jedinoj osobi koja je tamo još veća zvijezda od nje- svom sinčiću Bloomu.

Maleni Bloom, iako je tek napunio jednu godinu, uživa veliku popularnost na maminom Instagramu gdje ona objavljuje njegove zgode i nezgode.

Otkako je mališan propuzao, Maja nam često pokazuje snimke na kojima se vidi kako on upoznaje svijet, a radoznali Bloom je itekako dokazao da voli istraživati.

Nedavno je Maja otkrila da je već sad pokazao interes za partijanje, baš kako to voli i njegova mama. Pokazala je kako se Bloom igra s čašama, a usput je jednu malu čašicu i prisvojio te se pravio da pije iz nje, gugućući i smijući se.

This browser does not support the video element.

Bloom Tatarinov se igra s čašom  Instagram

‘Jel ti cugaš nešto? Što si nagnuo? Jel rakija? Jesi se napio k’o majka sad?’, šalila se Maja snimajući sinčića.

Čini se da su se Bloomu svidjele čaše pa je Maja na Instagramu objavila još jedan video gdje se mališan zabavlja vadeći čaše iz ladice, a kad se pokušao popeti u ladicu, Maja ga je ipak zaustavila.

Međutim, i sama je došla do zaključka da je Bloom ovo naslijedio od nje.

‘Krv nije voda’, napisala je uz novu snimku.

‘Kaj buš popio sada? Jel bi popio nešto?’, čuje se na snimci kako ga Maja u šali nudi.

This browser does not support the video element.

Bloom Tatarinov se penje u ladicu  Instagram

Bloom se na to počeo penjati u ladicu, a Maja ga je zaustavila s riječima: ‘Pa ne penjemo se baš tako dok pijemo. Ne, ne, ne, ne, to mama ne radi… više. Vrati se’.

Više fotografija Maje, Nenada i Blooma pogledajte u galeriji.

Nela Fell, Instagram Maja Šuput sa sinom Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovim

Jako zgodna
Blistas