Pjevačica Maja Šuput nedavno je na Instagramu objavila fotografije s jedne zabave na kojoj je pozirala sa suprugom Nenadom, a par je i ovoga puta bio modno usklađen.

Maja je odjenula usku crnu haljinu s dugim rukavima koja se na prednjem dijelu sastojala i od čipke. Cijeli stajling dodatno je podignula zlatnim čizmama. 

Ipak, njezine čizme uspio je zasjeniti Nenad koji je za tu priliku obuo papuče, a uz njih je kombinirao bijelu majicu, crni sako koji je ukrasio brošem u obliku velike ruže i crne hlače.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov imaju sina
Instagram 

Nenad je i ranije znao privlačiti pažnju svojom obućom te je poznato kako je ljubitelj papuča, mokasina i natikača. Tako je jedno ljeto u Dubrovniku prošetao upravo u papučama, a čini se kako su mu one brenda Dolce & Gabbana omiljene.

Nenad Tatarinov ljubitelj je papuča
Grgo Jelavic/PIXSELL 

U papučama smo ga mogli vidjeti i na fotografijama koje je Maja objavljivala na svojim društvenim mrežama, a nosio ih je i prilikom snimanja editorijala za Story. Ipak, roditelje i njihove outfite zasjenio je preslatki Bloom kojemu je to ujedno bila i prva naslovnica.

Nenad i Maja uvijek su modno usklađeni, a to su pokazali i na još jednoj ljetnoj fotografiji na kojoj je Nenad također nosio njemu čini se, omiljene papuče.

Inače, Maja redovito na Instaramu objavljuje fotografije obitelji i Bloomove anegdote.

Nakon što je pokazala kako se Bloom igra čašama i glumi da pije, nedavno je objavila još jednu preslatku snimku. Ovaj put se Bloom zabavljao jedući lubenicu, a soka je bilo posvuda. 

Bloom Tatarinov jede lubenicu Instagram

Maji to nije ni najmanje zasmetalo pa je sinčiću tepala snimajući ga kako slatko jede. 'Veliš dobra ti je lubenica? Baš ti je dobra?', pitala ga je.

Kad se Bloom zasitio, ostatak lubenice je ostavio na podu, a Maja se našalila: 'E sjajno. Idem ja prodati stan sad, ok'.

Maja i Bloom Tatarinov često putuju po svijetu
Instagram 

Inače, Maja je sa suprugom Nenadom Tatarinovim bila na ovogodišnjem Story Hall of Fameu gdje su ona i Bloom dobili jednu od 22 nagrade koje je Story dodijelio povodom 20 godina postojanja. Maja i Bloom su dobili kipić u kategoriji Zvijezda godine powered by Poliklinika Bagatin.

Maja Šuput i Bloom Tatarinov osvojili su Storyjevu nagradu u kategoriji Zvijezda godine
Robert Gašpert 

Više fotografija Maje, Nenada i Blooma pogledajte u galeriji.

Nela Fell, Instagram Maja Šuput sa sinom Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovim