KOPIRA DRUGE I MASNO ZARAĐUJE: Najpoznatija žena na svijetu nakon Jelene Karleuše iskopirala Lepu Brenu

Kim Kardashian iskopirala je regionalnu divu Lepu Brenu u novoj kampanji svog modnog brenda SKIMS.

Instagram

Kim Kardashian predstavila je novu kolekciju kupaćih kostima svog modnog brenda SKIMS te još jednom dokazala da je sama sebi najbolja reklama.

Ipak, mnogi su primijetili kako Kim u kampanji neodoljivo podsjeća na regionalnu zvijezduLepu Brenu. Natapirana plava kosa, metalik-plavo sjenilo na očima, zlatne naušnice... Jasno je kako su reality zvijezda i poduzetnica te njen kreativni tim pronašli inspiraciju u 80-im godinama prošlog stoljeća.

40-godišnja zvijezda izbacila je liniju metalih kupaćih kostima, a u kampanji se još jednom pohvalila nikad vitkijom linijom.

Naime, otkad se razvela od trećeg supruga Kanyea Westa, Kim svakodnevno vježba u ranim jutarnjim satima prije nego se djeca provude, a pazi i što jede. Također, priznala je kako je smršavila dodatnih 7 kilograma uoči Met Gale kako bi stala u ikonsku haljinu Marilyn Monroe koju je, unatoč tome, rasporila i uništila te tako navukla bijes javnosti i stručnjaka na sebe.

Reality zviijezda je posljednjih mjeseci u sretnoj vezi s 13 godina mlađim komičarem Peteom Davidsonom, no kako je sama nedavno istaknula, ne planira u četvrti brak jer je očito kako joj to ne ide.

Instagram 

Kim se zato posvetila djeci i poslu, a što će na sve reći Lepa Brena, to nam tek ostaje vidjeti. Jelena Karleuša je često javno prozivala Kim što je kopira, iako joj je laskalo što ju je primijetila. I doista, Kim je često identičnu kombinaciju nosila nekoliko tjedana ili mjeseci nakon Jelene koja je poznata po tome što baš nikome ne ostaje dužna.

Novu kampanju brenda SKIMS pogledajte u galeriji.

Instagram Kim Kardashian iskopirala Lepu Brenu