North West u petak je odigrala košarkašku utakmicu, a zbog te prilike ponovno su se okupili bivši supružnici Kim Kardashian (41) i Kanye West (45). Nedaleko od Thousand Oaksa u jednoj sportskoj dvorani Kim i Kanye sjedili su u neposrednoj blizini i navijali za kćer, a fotografije je objavio TMZ.

Svjedoci su ispričali da su nekadašnji supružnici nekoliko puta razgovarali i da su bili srdačni. Nitko od njih se nije htio pretjerano eksponirati te su izgledali kao da se žele pritajiti. S Kim nije bio novi dečko, komičar Pete Davidson (28).

Kim Kardashian je u vezi s Peteom Davidsonom
Profimedia 

Inače, Kanye je poznat po tome da nedugo nakon rastave nije imao dobro mišljenje za Kim, a ni ostatak obitelji Kardashian-Jenner te je svoje mišljenje javno iskazivao. No, onda se odjednom pritajio i nije stvarao nevolje. Izgleda da su sada roditelji odlučili da zbog dobrobiti djece postoje šanse da ostanu u dobrim odnosima i da ne stvaraju jedno drugome probleme.

Kim je čak Kanyeu poželjela sretan Dan očeva na Instagramu.

'Hvala ti što si najbolji tata našoj dječici i što ih voliš samo kako ti to znaš. Sretan Dan očeva Ye', napisala je uz fotografiju.

Kanye West sa svojom djecom
Instagram 

Podsjetimo, Kim se nedavno našla na udaru kritika zbog haljine koju je nosila na Met Gali ove godine, a haljinu je prije nje nosila Marilyn Monroe dok je pjevala 'Sretan rođendan' predsjedniku Johnnu F. Kennedyju 1962. godine. Čim je kročila na crveni tepih u legendarnoj haljini, mnogi su Kim zamjerili što ju je uopće odjenula, a neki smatraju i da je nije zaslužila nositi. A Kim u korist nije išlo ni novo otkriće o stanju haljine nakon Met Gale.

Portal Pop Crave na Twitteru je objavio fotografije haljine navodno prije i nakon što ju je Kim nosila, a na njoj su vidljiva oštećenja. 'Ikonska haljina Marilyn Monroe navodno je oštećena nakon što ju je Kim nosila. Vide se tragovi pucanja i nekoliko kristala ili nedostaje ili vise', napisali su.

Do trenutka kada ju je Kim odjenula, haljina se nalazila u strogo čuvanom trezoru, a Kardashianka je bila prva koja ju je koristila nakon legendarne glumice. Ipak, originalnu kreaciju nosila je samo nekoliko minuta dok je šetala crvenim tepihom.

Kim Kardashian na Met Gali 2022.
Profimedia 

Naposljetku se oglasio i muzej 'Ripley's Believe It or Not'! u čijem je vlasništvu haljina.

'Od dna Met stepenica, gdje je Kim ušla u haljinu, do vrha gdje je vraćena, haljina je bila u istom stanju kao i prije', priopćili su.

Više fotografija Kim i Kanyea pogledajte u galeriji.

Profimedia Kim Kardashian i Kanye West na utakmici sina Sainta