UŽIVA NA ODMORU S OBITELJI: Vlasnicu Zare paparazzi uhvatili u bikiniju, fotografije u trenu obišle svijet

Marta Ortega, bogata nasljednica modnog carstva Zara ponovno je oduševila ležernim outfitom, a zatim se skinula u bikini.

Profimedia

Marta Ortega (38) došla je pod povećalo javnosti kada je u travnju ove godine postala predsjednica kompanije Inditex.

Otkako je postavljena na čelo modnog carstva sve ju češće možemo vidjeti u javnosti. Nasljednica je početkom mjeseca sa suprugom Carlosom Torrettom i dvogodišnjom kćerkicom Matildom snimljena u Monaku, a ondje su stigli zbog konjičkog natjecanja. 

Tamo je ponovno oduševila svojim ležernim, ljetnim izdanjem. Široke bijele hlače s detaljem na struku kombinirala je uz bluzu bez rukava i ukrasnim vezicama.

Profimedia 

Ovo izdanje upotpunila je crnim sunčanim naočalama, ogrlicom, šeširom od rafije i velikim sandalama brenda Celine.

Nakon Monaka supružnici su se uputili u Francusku, a paparazzi su ih usnimili dok su odmarali na jahti. Marta je na sebi imala dvodijelni kupaći kostim u bijeloj boji, a uz njega je nosila šešir.

Profimedia 

Podsjetimo, samozatajna Marta je kći Amancija Ortege koji je 1985. osnovao kompaniju Inditex u čijem su vlasništvu i popularni brendovi Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Zara Home i Uterqüe. Zbog nje je Pablo Isla otišao s mjesta izvršnog predsjednika Inditexa, a on je uvijek imao riječi hvale za nasljednicu.

'Marta je vrlo skromna, ali istovremeno ima čvrste stavove o raznim stvarima', rekao je jednom prilikom Isla. Došao je na funkciju izvršnog predsjednika kada je Amancio otišao u mirovinu. Često je isticao kako će Martina uloga s vremenom postajati sve važnija.

Profimedia 

Amancio Ortega je čovjek koji čuva svoju privatnost, rijetko ga možemo vidjeti u javnosti, a tijekom svoje karijere dao je samo tri intervjua. 

Rođen je u ožujku 1936. u selu Busdongo de Arbas u Španjolskoj, koje je tada imalo manje od stotinu stanovnika. Najmlađe je od četvero djece. Otac mu je bio željeznički radnik, a majka domaćica. Obitelj se preselila u gradić La Coruna, u španjolskoj pokrajini Galiciji, gdje mu se majka zaposlila kao čistačica. Živjeli su u vrlo teškim uvjetima. Amancio je u dobi od 14 godina čuo da njegova majka kupuje na dug u trgovinama jer nemaju osnovne namirnice, pa je odlučio napustiti školu i zaposliti se.

Bogatstvo mu se danas procjenjuje na preko 85 milijardi dolara.

Zara trenutno posluje u 88 zemalja s više od 137.000 zaposlenih. Pravilo je da se nove kolekcije ne stvaraju prema najnovijim trendovima na modnim pistama već osluškuju želje kupaca.

Profimedia 

Zara je popularna zbog pristupačnih cijena svojih odjevnih predmeta, a Marta je otkrila kako su učinili modu dostupnu svima. Nakon što je završila fakultet ona se zaposlila kao prodajna suradnica u londonskom King's Roadu.

'Prvi tjedan sam mislila da neću moći preživjeti. Međutim, na određeni način postajete ovisni o toj prodaji. Tako, na primjer, neki ljudi nikada ne žele napustiti posao u Zari. Upravo je to pravo srce ove tvrtke', rekla je Marta koja redovito posjećuje Zarine trgovine i provjerava situaciju.

Marta Ortega često nosi modne komade s potpisom brenda Zara, a više njenih odjevnih kombinacija pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Marta Ortega je došla na čelo Zare