Marta Ortega, 38-godišnja direktorica grupe Inditex, pojavila u odjevnom komadu s potpisom jednog od njezinih najuspješnijih brendova, Zare.

Marta Ortega i suprug Carlos Torreta na konjskim utrkama u Madridu
Profimedia 

U društvu supruga Carlosa Torrete viđena je u trendi outfitu inspiriranim safari stilom na konjskim utrkama u Madridu.

Ovaj izgled postigla je kombinacijom krem ​​košulje i posebnom verzijom cargo hlača od sjajne, maslinastozelene tkanine.

Zara cargo hlače iz SRPLS capsule kolekcije
zara 

Ovaj trendi model hlača predstavljen je u Zarinoj SRPLS capsule kolekciji po cijeni nešto višoj od 450 kuna.

Ortega je tradicionalno komade spotpisom brenda u svom vlasništvu 'začinila' skupim, dizajnerskim komadima.

Marta Ortega u Zara hlačama
Profimedia 

Modno izdanje u safari stilu upotpunila je torbicom s potpisom modne kuće Celine.

Podsjetimo, samozatajna Marta je kći Amancija Ortege koji je 1985. osnovao kompaniju Inditex. Zbog nje je Pablo Isla otišao s mjesta izvršnog predsjednika Inditexa, a on je uvijek imao riječi hvale za nasljednicu.

Marta Ortega naslijedila je modno carstvo od svog oca Amancija Ortege
Profimedia 

'Marta je vrlo skromna, ali istovremeno ima čvrste stavove o raznim stvarima', rekao je jednom prilikom Isla. Došao je na funkciju izvršnog predsjednika kada je Amancio otišao u mirovinu. Često je isticao kako će Martina uloga s vremenom postajati sve važnija.

Zara je popularna zbog pristupačnih cijena svojih odjevnih predmeta, a Marta je otkrila kako su učinili modu dostupnu svima. Nakon što je završila fakultet ona se zaposlila kao prodajna suradnica u londonskom King's Roadu.

Marta Ortega nakon što je završila fakultet zaposlila se kao prodajna suradnica u King's Roadu
Profimedia 

'Prvi tjedan sam mislila da neću moći preživjeti. Međutim, na određeni način postajete ovisni o toj prodaji. Tako, na primjer, neki ljudi nikada ne žele napustiti posao u Zari. Upravo je to pravo srce ove tvrtke', rekla je Marta koja redovito posjećuje Zarine trgovine i provjerava situaciju.

Marta Ortega često nosi modne komade s potpisom brenda Zara, a više njenih odjevnih kombinacija pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Marta Ortega je došla na čelo Zare