SAMO UZ STORY: BOUDOIR ljetne torbe koje svi priželjkuju

Ljetne kombinacije nezamislive su bez dobre i upečatljive torbe, a sjajan model u nekoliko boja za Storyjev dizajnerski mjesec potpisuje modni brend Boudoir.

Goran Čižmešija

Ljetne kombinacije nezamislive su bez dobre i upečatljive torbe, a sjajan model u nekoliko boja za Storyjev dizajnerski mjesec potpisuje modni brend Boudoir.

Goran Čižmešija 

S obzirom na to da je sezona kupanja i sunčanja već u punom jeku, a originalnih modnih dodataka nikad dosta, predlažemo vam da nikako ne propustite naš ljetni dizajnerski paket od 3. kolovoza, kada ćete moći iskoristiti jedinstvenu priliku i uz časopis Story po pristupačnoj cijeni od 69,90 kuna kupiti predivne Boudoir torbe nosive u svakoj prilici.

Goran Čižmešija 

Osim stylish torbi s potpisom Boudoir u Storyjevom dizajnerskom mjesecu očekuje vas i neodoljiv nakit za nogu Sexy Plexy Jewelry, kojeg nesmetano možete nositi i u moru jer je izrađen od kirurškog čelika te predivne majice s originalnim printom u dvije boje koje potpisuje Robert Sever.

Goran Čižmešija 

Budite u trendu uz pristupačne dizajnerske artikle, osmišljene ekskluzivno za Storyjev dizajnerski mjesec. Iskoristite jedinstvenu priliku i upotpunite svoj stil ovim chic komadima s potpisom vodećih hrvatskih dizajnera.

Goran Čižmešija 

Statusni simbol svakog ljetnog outfita zasigurno su torbe, a osim što je važno da budu dovoljno velike, praktične i stylish, bitno je i da savršeno zaokružuju vaš modni izričaj. Ljetne torbe koje ekskluzivno za Story potpisuje Boudoir posjeduju sve navedene kriterije i idealne su za sve ljetne kombinacije.

Riječ je o platnenoj torbi u crvenoj, tirkiznoj i bež boji s incijalima modnog brenda, koju krase prirodne ručke od konopa i u kojoj nosimo baš sve što bi nam moglo zatrebati u svakoj ljetnoj prigodi.

Goran Čižmešija 

Sestre Morana Tomašević i Martina Čičko Karapetrić već punih 20 godina s jednakim žarom oblikuju svoju bajkovitu modnu viziju, satkanu od ženstvenih komada, slojevitih tekstura, čipkastih aplikacija i neodoljivih impresionističkih printeva, koje modna publika danas prepoznaje kao jedinstveni rukopis pod imenom Boudoir.

Story dizajnerski mjesec - Boudoir  Adria Media Zagreb

Uvijek aktualne, no nikad trendovski orijentirane, njihove su kolekcije prepune poetičnih kreacija koje delikatno balansiraju između klasike i suvremenosti, lijepog i neobičnog, realizma i fantazije. Maštoviti dizajn, vrhunski materijali i minuciozna izrada priskrbili su im status ‘regionalnih kraljica couturea’, a njihove unikatne kreacije odavno se nose i izvan granica Hrvatske. 

Boudoir torbe potražite u prodaji sa Storyjem od 3. kolovoza po cijeni od 69,90 kuna i uživajte u ljetnim radostima.

Story