TRENDI BADIĆ ANE IVANOVIĆ MNOGIMA JE NA LISTI ŽELJA: Obožava ga 25.000 ljudi na Instagramu, a evo i zašto

Ana Ivanović objavila je na Instagramu fotografiju u bikiniju.

Profimedia

Anu Ivanović (34) često viđamo u klasičnim i otmjenim izdanjima na njenom Instagramu, a sada je pozirala u badiću.

'Uživajte u svakoj minuti koju vam život nudi i radite ono što vam srce želi', napisala je Ana pokraj fotografije na kojoj je pokazala svoju besprijekornu liniju.

Bivša tenisačica je zablistala u koraljnom bikiniju bez naramenica pa neće ostati njihovi tragovi nakon sunčanja. Ana je dobila brojne komplimente na svoju objavu.

'Tako lijepa', 'Ljepotica', 'Divan prizor', 'Izgledaš sretno i opušteno', 'Prirodna ljepota', poručili su joj pratitelji.

Inače, iako je jasno da je za njen izgled zadužena i genetika, nije tajna da Ana sate provodi u teretani te da i te da vodi računa o prehrani. Nastavila se pridržavati zdravih navika i nakon što je završila tenisku karijeru, a rezultati su itekako vidljivi.

Njena prehrana obiluje voćem, povrćem, žitaricama i proteinima, ali nekadašnja tenisačica također ističe da ne bježi ni od čokolade te da slatkišima ne može odoljeti.

'Jedan od mojih omiljenih zalogaja', napisala je Ana pored fotografije koju je svojedobno objavila na Instagramu, a onda otkrila i kako priprema tu preukusnu poslasticu.

Podsjetimo, Ivanović je od 13. srpnja 2016. u braku s Bastianom Schweinsteigerom (38) te imaju sinove Luku (4) i Leona (3). Često na društvenim mrežama dijele zajedničke fotografije i ističu koliko se vole.

'Moj dom je gdje su Ana i moji sinovi', svojedobno je istaknuo umirovljeni nogometaš.

Danas mnogima omiljen par nekad je javnost osuđivala zbog njihove veze. Naime, već su svi pretpostavili da će nogometaš oženiti svoju tadašnju djevojku, manekenku i glumicu Saru Brandner (32) s kojom je živio i bili su zajedno sedam godina. Zbog toga je vijest da Bastian ljubi Anu bila veliko iznenađenje.

Više fotografija Ane i Bastiana pogledajte u galeriji.

Instagram, Profimedia Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger su imali težak početak veze zbog osuda javnosti.