'VISEĆE TRAPERICE' FAVORIT SU JESENSKE SEZONE: Kroj omogućuje ležernost i udobnost, a nosi ih i 'nesposobni sin'

Baggy traperice bit će najpoželjniji komad u idućoj sezoni.

Instagram/Tamara Kalinic

Kada je riječ o modi i trendovima traperice su definitivno komad koji će uvijek biti popularan. Modeli koji su posljednjih sezona osvojili trendseterice bile su traperice niskog struka i one koje stvaraju siluetu pješčanog sata.

Ono što je također u trendu svake sezone su udobnost i ležernost, a posljednji model traperica koji je oduševio ovisnice o modi to svakako osigurava. Riječ je o baggy kroju koji je već osvojio uličnu modu, a vjerujemo kako će osvojiti i jesensku sezonu.

Profimedia 

Poznate dame poput Belle Hadid i Hailey Bieber prošetale su u ovom modelu. S obzirom na to da su one mnogima uzor kada je u pitanju moda ne sumnjamo kako će upravo njihovo pojavljivanje potaknuti i domaće trendseterice da prošetaju gradom u ovom modelu. Osim što je lagan za kombiniranje on će svakom izdanju dati dozu ležernosti koja nam je nekada zaista potrebna. 

Profimedia 

Da je model savršen za svakodnevne izlaske potvrdio je ovih dana i bračni par Peltz-Beckham. Brooklyn je tako pokazao da i pripadnici muškog spola prate modne trendove, a moguće kako je na njega utjecala i njegova supruga Nicola Peltz koja je u nekoliko navrata oduševila svojom modnom kombinacijom. 

Profimedia 

Brooklyn ih je kombinirao s bijelom majicom kratkih rukava dok ih se Nicola odlučila odjenuti uz crni top dugih rukava i platforme u istoj boji. Ako ste u potrazi za trapericama koje će vam omogućiti ležeran i trendi izgled vjerujemo kako s baggy modelom nećete pogriješiti.

Profimedia