Trendovi se danas mijenjaju 'brzinom svjetlosti', no dobro je znati kako će se i tijekom 2022. naći mjesta za neke, mnogima omiljene komade.

Ako se već pripremate za sezonu proljeće - ljeto i otvorenih očiju pratite najnovije ponude, dobro je znati da će u narednim mjesecima ulice biti nezamislive bez 5 trendi odjevnih komada.

Uz nekoliko dobro osmišljenih modnih detalja, uvijek ćete biti briljantno odjeveni, a evo što je to što nikako ne biste smjeli 'umiroviti'.

1. Kožni sako

S vremenom se kožni sako nametnuo kao nezaobilazni modni klasik, a varijante od eko kože bit će aktualne i u budućnosti. Zašto? Nerealno su šik, vrlo ležerni i spadaju u kategoriju komada koji se fantastično kombiniraju sa svime i izgledaju svjetski.

Kožni sako je modni klasik
Instagram 

2. Traperice širokih nogavica

Skinny traperice su definitivno prošlost i ustupaju mjesto modelima širokih nogavica.

Ovaj model je apsolutno na tronu popularnosti, a ne, nećemo ga se zasititi ni tijekom 2022. godine. Što je najbolje, traperice širokih nogavica idealne su i za svakodnevne i za večernje kombinacije pa su nezaobilazne u ormaru svake trendseterice. 

3. Mini suknja

Mini suknje se vraćaju na velika vrata, a tek sada otkrivaju svoj puni stilski potencijal, bilo da ih nosite s ili bez tajica, ili ih uparite s glomaznim čizmama, mokasinkama, tenisicama ili vrtoglavim štiklama - jedno je sigurno, s vaših nogu nitko neće moći skinuti pogled.

Mini suknje se vraćaju na velika vrata
Instagram (@dorica505) 

4. Starke

Ako postoji neki model tenisica čija se popularnost nije smanjila ne godinama već desetljećima, to su zasigurno starke. Kultne tenisice svakoj odjevnoj kombinaciji daju sportski izgled, bez obzira na to nosite li ih uz maxi haljine, hlače 'na crtu' ili traperice. 

5. Klasične 'uredske' hlače

Ne samo da su udobne, već su apsolutni must-have u svakom ormaru jer se mogu kombinirati s tenisicama, combat čizmama, stiletto cipelama i slično.

Za dodatno naglašen struk samo navucite košulju ili oversized džemper sa strane i voila - dobivate modni slatkiš koji će vas učiniti kraljicom ulične mode.