NEKAD JE OSVAJALA PISTE, A DANAS ODUZIMA DAH GDJE GOD SE POJAVI: Blistala u zaboravljenom, 'bakinom' trendu

Ivančica Pahor pojavila se na proslavi desetog rođendana Högl Storea u kompletu od tvida.

Zvonimir Ferina

Nekadašnja misica, a danas dizajnerica nakita Ivančica Pahor pojavila se na proslavi desetog rođendana Högl Storea i predstavljanju kolekcije F/W 2022. uz gosta dizajnera Ivana Friščića i njegov brend DeLight.

Zvonimir Ferina 

Zablistala je u kompletu od tvida pepito uzorka, koji se sastojao od suknje i jaknice, a iskombinirala ga je uz bijelu košulju i srebrne salonke te Chanel crnu torbu. Tvid, pomalo zaboravljeni trend koji je bio vrlo popularan u vrijeme naših baka, prošle sezone vratio se na velika vrata.

Podsjetimo, nedavno je pažnju ukrala na zagrebačkoj špici, a mnoge su prizori koje je uslikao naš fotograf Robert Gašpert podsjetili na kultni film 'Malena' i šetnju Monice Bellucci koja je plijenila pažnju gdje god se pojavila.

Uvijek modno osviještena, prošetala je u kompletiću topa i midi suknje, te nude sandalama, a kosu je svezala u opušteni rep.

Inače, Ivančica je 2000. godine osvojila titulu Miss turizma Hrvatske pa postala pratilja Miss turizma svijeta, a nakon uspjeha koji je postigla u svijetu manekenstva povukla se iz javnosti i posvetila se studiju povijesti umjetnosti.

Robert Gašpert 

Svoj privatni život oduvijek drži podalje od očiju javnosti, ali zna se da ima kćer Unu. Bila je u vezi s poduzetnikom Marijem Smrčekom, a početkom prosinca prošle godine pojavila se na izboru za Kraljicu Hrvatske te dokazala kako joj godine ne mogu ništa. 

U galeriji pogledajte više fotografija Ivančice Pahor.

Dražen Kokorić, Robert Gašpert Ivančica Pahor bivša je domaća misica