Zagrebačka špica prava je meka modnih inspiracija, a svakog vikenda u šetnji centrom grada upijamo najnovije trendove i promatramo što nose žene hrvatske metropole.

Često pred našim kamerama prošetaju i neka poznata lica pa smo tako prošlog vikenda uslikali divnu Ivančicu Pahor, bivšu misicu, a danas dizajnericu nakita.

Ivančica Pahor na zagrebačkoj špici
Robert Gašpert 

Cvjetnim je prošetala u kompletiću topa i midi suknje na točkice te nude sandalama, a mnoge su prizori koje je uslikao naš fotograf Robert Gašpert podsjetili na kultni film 'Malena' i šetnju Monice Bellucci za kojom su se svi okretali.

Ivančica Pahor na zagrebačkoj špici
Robert Gašpert 

Inače, Ivančica je 2000. godine osvojila titulu Miss turizma Hrvatske nakon čega je postala prva pratilja Miss turizma svijeta, a nakon uspjeha koji je postigla u svijetu manekenstva povukla se iz javnosti i posvetila se studiju povijesti umjetnosti.

Svoj privatni život oduvijek drži podalje od očiju javnosti, ali zna se da ima kćer Unu. Bila je u vezi s poduzetnikom Marijem Smrčekom, a početkom prosinca prošle godine pojavila se na izboru za Kraljicu Hrvatske u društvu novog dečka, doktora Zorana Veira.

Više fotografija Ivančice Pahor sa špice, pogledajte u našoj galeriji. 

Dražen Kokorić, Robert Gašpert Ivančica Pahor bivša je domaća misica