IZGLEDAJTE KAO BOGINJA IZ SEZONE U SEZONU: Ovaj modni trend apsolutni je hit, a ne košta ništa

Koliko god izgledalo jednostavno, kreiranje monokromatskih kombinacija za jesen čini se kao prava umjetnost.

Instagram

Odvažiti se nositi jednu boju od glave do pete redovito rezultira 'chic' stajlinzima, stoga ne čudi da su ljubiteljice mode iz sezone u sezoni naklonjene ovom jednostavnom, a istovremeno efektnom trendu.

Kako vrijeme postaje sve hladnije, jednobojna odjeća odlična je prilika da pokažete svoj stil u nekoliko slojeva. Džemperi, dolčevite, kaputi u istoj boji pomažu u kreiranju nekih od najelegantnijih stilova koje možete zamisliti, a to najbolje dokazuju poznate Instagram modne influencerice.

Profimedia 

Ni poznate dame se ne boje eksperimentirati s ovakvim izdanjima, pa tako često možemo inspiraciju pronaći u njihovim izdanjima, poput ovog od Selene Gomez koja je iskombinirala trenirku u rozoj boji i malu rozu Louis Vuitton torbicu modela 'Capucines'. Na to se ipak nije odlučila obući i cipele u istoj boji, već je odabrala crne salonke.

Miješanje tekstura i slojeva komada u identičnim nijansama rezultiraju modnim efektom kakav bi imali stajlinzi obogaćeni upečatljivim dezenima i materijalima.

Instagram (@dorica505) 

S potpuno crnim, bijelim ili beige stajlinzima nema mjesta za grešku. Monokromatske kombinacije dopuštaju vrlo čist i jednostavan stil u duhu modnog minimalizma.

I naše Instagram dame obožavaju nositi komade u istoj boji i igrati se s nijansama, a influenceric Dora Predojević odabrala je bijelu kombinaciju. 

Ako ste ljubitelji određene boje, ovaj stil odijevanja može vam omogućiti da uživate u svojoj omiljenoj nijansi, bez razmišljanja hoće li izgledati monotono.

Profimedia 

Apsolutna kraljica monokromatskih kombinacija je Kim Kardashian koja često odabire jednobojne kombinacije od istog materijala u kojima se pijavljuje u gotovo svakom izlasku iz kuće, a naročito u posebnim prigodama. Ove sezone, boja fuksije je svakako 'it' boja za kombiniranje monokromatskih komada i ako odabrete nju, provjereno ćete izgledati glamurozno.