Nema doba godine ni dana kada traperice nisu u trendu. Ne postoji raspoloženje ili prilika u kojoj nisu savršen izbor. Ukratko: traperice su pravo modno čudotvorno oružje stoga su i s pravom prisutne u svakom ormaru. Izbor je gotovo beskrajan, no 2022. bit će nam lakše posegnuti za ultimativnim trapericama nego inače, jer je jedan kroj trenutno moderniji nego ikada, a to prije svega dugujemo Francuskinjama.

A kako bi i moglo biti drugačije? Teško da bilo koja druga nacija ima takav prirodan osjećaj za stil i provodi trendove tako opušteno. Posljednji model koji je osvojio njihova srca i ormare je 'cropped jeans', odnosno traperice koje su odsječene iznad gležnja.

'Odsječene' traperice - novi je omiljeni komad francuskih trendseterica koje su već dulje vrijeme obožavateljice novog stila traperica, a trenutno u njima šetaju ulicama Pariza. Posebnost ovih traperica je ta što je nogavica skraćena. Francuskinje se također oslanjaju na pripijeni kroj koji završava blagim naborima.

Osim faktora stila, novi model traperica ima i druge prednosti: noge izgledaju duže, a lijepe cipele napokon dobivaju pažnju koju zaslužuju.

Inspirirani francuskim trendsetericama, možete uz njih kombinirati casual basic košulje, kardigane i bluze od kašmira s XXL ovratnicima (vrlo važno: gornji dio ugurajte u traperice!). Minimalistički nakit i suptilni dodaci upotpunit će vaš izgled.