TANDEM KOJI UVIJEK ZASJENI DRUGE: Lejla nosila popularnu suknju i neobične gležnjače, a Tarik odabrao klasiku

Lejla i Tarik Filipović su se pojavili na premijeri predstave 'Čudo'.

Bojan Zibar

Jedan od omiljenih domaćih parova, Lejla i Tarik Filipović su se ove subote pojavili u zagrebačkom kazalištu Vidra na svečanoj premijeri predstave 'Čudo' u produkciji kazališta Moruzgva.

Lejla je blistala u zelenoj, kožnoj haljini koju je uskladila s crnom dolčevitom i crvenom torbicom te zanimljivim gležnjačama s točkicama u raznim bojama.

Bojan Zibar 

Tarik se odlučio za klasičniju odjevnu kombinaciju. Odjenuo je crni sako i dolčevitu, karirane hlače i cipele, a s time je iskombinirao dioptrijske naočale koje mijenja ovisno o prigodi.

Supružnici nisu skidali osmijeh s lica dok su pozirali zajedno.

Bojan Zibar 

Inače, Lejla je prošlog mjeseca proslavila 46. rođendan, a Tarik joj je čestitao na Instagramu uz poseban video.

'Na današnji dan prije 46 godina rodila se jedna mala palčica. Danas jedna veelika, divna cura… Danas je i dan osmijeha… A meni svaki dan uz osmijeh od kada je ta velika cura ušla u moj život…I pretvorila ga u najljepši osmijeh…Sretan rođendan ljubavi, da još godinama uživam u njemu', napisao je Tarik.

Romantičnu posvetu supruzi je napisao uz video u koji je stavio njihove fotografije, a kao glazbenu podlogu stavio pjesmu 'La vita e bella' ('Život je lijep').

Podsjetimo, Lejla i Tarik su u braku od 2007. te su dobili sina Armana. Tarik je uvijek isticao da smatra i Lejlinog sina Dinu iz prvog braka svojim.