Borna Kotromanić o neobičnom iskustvu: 'Večer je bila čarobna'

Doživljaj koji će još dugo pamtiti

Instagram

Iako je od jedinstvene, pete u nizu večere StoryGourmet Chef's Secret Dinner prošlo nekoliko dana, dojmovi se još sliježu, a brojni zabavni trenuci i dalje su tema razgovora. To i ne čudi jer se večera održala na zaista posebnoj i neobičnoj lokaciji - u sklopu Lavlje špilje zagrebačkog Zoološkog vrta. U delicijama chefa kuhinje restorana Fidel De Gastro, Petra Tomaševića, uživali su brojni domaći celebrityji, među kojima je i bivša modna dizajnerica i poduzetnica, karizmatična Borna Kotromanić, koja je u jednom trenu gotovo - zasjenila lavove. Kakav joj se 'incident' dogodio na večeri, ali i kako je bilo večerati u društvu divljih životinja te što joj se najviše svidjelo, ova je 49-godišnjakinja otkrila za Story.hr.

privatna arhiva 

'U jednom trenutku tanke bretelice od metalnog lančića pokleknule su pod rikom lavova, no na vrijeme sam to primijetila te je prošlo uz šalu i smijeh bez potpunog razotkrivanja', započela je Borna o svojoj nezgodi koju je 'sanirala' na simpatičan način.

'Zahvaljujući spretnim prstićima mog prijatelja Maria, gumice sa zaštitnih maskica poslužile su kao zamjenske bretelice i uspješno dočekale kraj večeri. Incident ni najmanje nije pokvario moje raspoloženje, već je večer učinio još nezaboravnijom', rekla nam je Borna koja će, kaže, večeru još dugo pamtiti.

privatna arhiva 

'Obožavala sam ambijent, atmosferu, društvo i naravno vrhunske delicije koje nam je pripremio Fidel Gastro, uz vrhunska Korlat vina i divan glas Tene Vodopije, kao i element iznenađenja s potpisom Storyja. Ne da je večer bila nenadmašna, već nadasve čarobna', govori Borna, a nas je zanimalo i kako joj se svidjela hrana, ali i kako je bilo večerati u blizini lavova.

'Hrana? Ambrozija, za Bogove - ne za obične smrtnike. Što se tiče lavova, lav se držao po strani, lavice su dominirale, a lavica s lavicama, neukroćeno i vatreno', smije se Borna koja na pitanje bi li iskustvo ponovila kratko i jasno odgovara - 'Uvijek!'.