I živjeli su sretno do kraja… izolacije

Kad smo na Instagramu ugledali fotografiju glumice Demi Moore i njezinog bivšeg supruga Brucea Willisa odjevenih u matching pidžame, ništa nam više nije bilo jasno. Gdje se njezina cura Maša? Gdje je njegova supruga Emma? Je li pandemija pomirila bivši par? Ma ne, oni su samo true definition „moderne obitelji“, piše Elle Hrvatska

Instagram

Za većinu ljudi ideja da karantenu provedu zatvoreni s bivšim partnerom djeluje kao prva scena iz horor filma. Ali Demi i Bruce očito nisu većina ljudi, piše magazin Elle Hrvatska. Par koji je zajedno proveo trinaest godina i ima troje djece, Rumer (30), Tallulah (26) i Scout (29), ostao je u dobrim odnosima nakon razvoda 2000. Štoviše, toliko dobrim da je trenutno čitava obitelj, zajedno s partnerima njihovih kćeri, u karanteni u kući u Idahu, koju su Bruce i Demi kupili još dok su cure bile male.

Instagram 

Njihovim obožavateljima, doduše, nije bilo jasno zašto se niti na jednoj fotografiji ne pojavljuje Bruceova sadašnja supruga Emme Hemming i njihove kćerkice Evelyn i Mabel, a onda je Scout, gostujući u podcastu Dopey, otkrila razlog. “Moja pomajka je trebala doći ovdje s moje dvije polusestre, ali starija, koja će uskoro navršiti šest godina, nije znala da ne smije dirati odbačene igle. Pronašla ih je u parku i pokušala jednu zabiti u tenisicu, ali se pritom ubola i u nogu. Tako je Emma morala ostati u Los Angelesu i čekati nalaz liječnika, a tata je došao ovde. U međuvremenu je nastala ludnica s putovanjima i pomajka je ostala u Los Angelesu sa sestricama”, kazala je Scout.

Instagram 

Voditelju Daveu je otkrila da je zabavno biti s rastavljenim roditeljima u kući u kojoj su ih zajedno odgajali. „Jako je smiješno biti s njima u kući u kojoj smo odrasle. Oboje su takvi štreberski, preslatki roditelji iz devedesetih, u malenom gradu u kojem su odlučili podizati djecu kako ne bi bili u LA-u. Jako slatko”, opisala je Scout svakodnevicu. Dodala je kako je nevjerojatno što su zahvaljujući Covidu-19 opet dobili priliku provesti toliko vremena s njih oboje.

Instagram 

U karanteni im nije nimalo dosadno: Bruce je preuzeo ulogu obiteljskog frizera i obrijao Scout glavu, zajedno su uživali listajući stare obiteljske albume s fotografijama, a na Instagramu su se pohvalili i kako imaju „obiteljske sate slikanja'. Evo nekoliko idiličnih scena moderne verzije jedne američke obitelji…