SREĆA NA LICU Marica Korolija oduševila fanove velikom promjenom

'Godinu dana razlike', napisala je ispod fotografije

Instagram

Jedna od najomiljenijih kandidatkinja pete sezone showa 'Život na vagi', Marica Korolija, proteklog je Uskrsa otkrila svojim pratiteljima kako se i dalje bori s kilogramima, no da se unatoč tome ne predaje. Mjesec i pol dana kasnije objavila je fotografiju na Instagramu koja je prikupile više od četiri tisuće lajkova, a na kojoj je vidljivo da su se trud, znoj i suze ipak isplatili.

'Godinu dana razlike', napisala je Korolija ispod fotografije na kojoj se vidi koliko je smršavjela, ali i promijenila boju kose. 'Malo je reći da si prelijepa', 'Mlađa si 10 godina', 'Predivna žena iznutra i izvana', 'Bravo', tek je dio čestitki koje su se nanizale ispod njezine objave.

Srcem joj je čestitao i trener Edin Mehmedović koji joj je bio velika podrška u showu. 'Majicu koju nosim sam dobila prije ulaska u ŽNV kao motivaciju da ju mogu obući kada izađem. Tako je bilo tada, a i danas nakon pet mjeseci od finalne emisije i dalje mi pristaje. Mislite da je lagano? Naravno da nije. Mnoge borbe i dalje vodim sama sa sobom. Trenutno sam u fazi da sam nesretna, a doista i nemam nekog razloga biti nesretna. Imam sve što je za sreću potrebno, a opet nešto nedostaje… Željela sam ovo podijeliti sa vama da vidite da borba nije gotova. Sve ono što smo teškom mukom skinuli tako lako se vraća i onda opet u borbu sa time. Moj put nije gotov, ali sam svjesna da i dalje treba ustrajati i da mi doista zdrav život postane ponovno navika i da više nikada ne tražim utjehu u hrani već u treningu', napisala je Marica prije mjesec i pol dana, no izgleda kako joj se sreća ipak osmjehnula.