KARTE I PO 18.800 KN! Merlin najavio koncert, nisu svi fanovi oduševljeni

Čini se kako neće moći svatko priuštiti si ulaznicu jer najeftinija košta 85 eura (640 kuna)

promo

Legendarni balkanski pjevač Dino Merlin ponosno je najavio koncert u Crnoj Gori, točnije Tivatu, no oduševljenje jednog dijela njegovih obožavatelja brzo je splasnulo.

Nažalost, čini se kako neće moći svatko priuštiti si ulaznicu jer najeftinija košta 85 eura (640 kuna), i to za mjesto za visokim stolom.

Ako posjetitelj uz koncert želi i večeru, morao bi izabrati ulaznicu za stol s četiri mjesta i platiti ga 250 eura (1880 kn).

Nude se i VIP ulaznice uz koje se dobije i boca pića, a najskuplja karte (koje uključuju više osoba u paketu) su za VIP sofu dođe čak 2500 eura (18.800 kuna). Uz nju posjetitelj dobije i bocu pjenušca La Grande Dame.

'Naša se priča nastavlja… Jedna noć u Porto Montenegru posebno je osmišljen show', napisao je pjevač na Facebooku dok je najavljivao koncert.

Bio je optimističan i nadao se da će uskoro moći održati koncert

Umjetnik koji iza sebe ima nekoliko svjetskih turneja i spektakularne koncerte s eksplozijom emocija, bio je optimističan da će uskoro s publikom moći uživati. I bio je u pravu.

Kraj svibnja rezervirao je za posebnu poslasticu; treći singl s nadolazećeg 12. studijskog albuma - 'Jedan dan, jedna noć'.

Zadnji dan listopada prošle godine objavio je pjesmu 'Mi', najveći regionalni hit 2020. godine koji je u prvom danu postigao nevjerojatna 1,2 milijuna pregleda na YouTubeu i zasjao na vrh trending liste u svim zemljama regije. Jednaku eksploziju izazvao je i duet 'Dođi' sa slovensko-crnogorskom umjetnicom Senidom Hajdarpašić, na sceni poznatoj kao Senidah. Iako je pjesma premijeru imala na Silvestrovo, u samo dva sata tijekom novogodišnje noći videospot je pregledalo 200 tisuća ljudi, a do jutra je već stigla do prvog milijuna. Posljednji singlovi na najvećem streaming servisu broje više od 30 milijuna pregleda.