ZAIGRAJ KVIZ! Znaš li gdje se sve skrivaju najljepše plaže naše obale?

Testiraj svoje znanje o hrvatskoj obali i točno odgovori na naša pitanja. Poslije toga upali GPS i pravac na iste te plaže! I ne zaboravi isključiti internet

Instagram

Svatko ima svog favorita u plažama na hrvatskoj obali, nitko im ne može odoljeti, osim onih koji stvarno ne vole more.

Svake godine pokušavamo otkriti te nove uvale, nerijetko se se razočaramo kada vidimo da ih nismo otkrili jedino mi. No, što je, tu je. Dok ostali turisti ne stavljaju ručnike baš po nama, izdržat ćemo. Ipak se moraju držati nekakve socijalne distance...

Samo za vas složili smo kviz koji vam može služiti kao lista najljepših plaža u Hrvatskoj i inspiracija za sljedeću destinaciju koju planirate posjetiti na svom godišnjem odmoru.

Testiraj svoje znanje o hrvatskoj obali i točno odgovori na naša pitanja. Poslije toga upali GPS i pravac na iste te plaže! I ne zaboravi isključiti internet!

Pogodi plažu!

Pogodi plažu!

Pogodi plažu!

Pogodi plažu!

Pogodi plažu!

Pogodi plažu!

Koja je ovo plaža?

Pogodi plažu!

Pogodi plažu!

Koja je ovo plaža?

Koja je ovo plaža?

Pogodi plažu!

Koja je ovo plaža?

Pogodi plažu!

Pogodi plažu!

Probaj ponovo (i ovaj put upamti)

Ako se slučajno smatraš domoljubnom osobom, vrijeme je da prestaneš barjaktariti hrvatskom zastavom - i da u ruke uzmeš hrvatski atlas. Neće ti dugo trebati da upamtiš lokacije najljepših hrvatskih plaža i uvala koje ćeš kasnije čuvati kao tajnu i prenositi ih samo s koljena na koljeno!

Blizu, jako blizu!

Uz par ovakvih kvizeva, upaljeni Google Maps u autu, žutu tablu na cesti koja ti pokazuje suprotni smjer do Google Mapsa za istu lokaciju - ti se sigurno nećeš izgubiti u pohodu na najljepše plaže hrvatske obale. Pazi kome odaješ svoje lokacije, želimo ih što duže očuvati! 

Bravo! Nema većeg lokalpatriota!

Odlično poznaješ svoju zemlju, njene ljude, običaje i njene skrivene destinacije. Vjerojatno se mašeš zastavom da bi dokazao koliko voliš Lijepu našu već to radiš po tiho. Nastavi biti tih i oko naših najljepših skrivenih uvala, naći će ih turisti kad tad, a ovako ćemo ih duže držati čistijima!

Testiraj svoje znanje o hrvatskoj obali i točno odgovori na naša pitanja. Poslije toga upali GPS i pravac na iste te plaže!

I ne zaboravi isključiti internet!