S NJIMA ĆETE MIRISATI OD JUTRA DO MRAKA: Najdugotrajniji parfemi za niske temperature namijenjeni snažnim ženama

Parfemi dosta odaju o vašoj osobnosti i zato se smatraju posebnim kozmetičkim proizvodom. Kako bi vam parfem zimi duže trajao, odlučite se za postojane mirise koji predstavljaju vas.

Instagram

Dugotrajni parfemi koji mogu pratiti naše užurbane rasporede su od najveće važnosti. S danima koji ponekad započinju sastancima za doručak, poput Zoom poziva i u sretnim okolnostima, završavaju s koktelima, potrebni su nam mirisi koji će biti postojani i nakon druge čaše vina.

Srećom, dugotrajnih mirisa ima na pretek! Od lijepih cvjetnih do obavijajućih mošusa i zemljanih mirisa koji dočaravaju slike najbožanstvenijih kreacija prirode, postoje tone eliksirakoji će biti postojani i nakon sati nošenja.

Osim što za vrijeme blagdana težimo nešto raskošnijem i elegantnijem odijevanju, ništa drugačije nije ni kada je kozmetika u pitanju, a pogotovo parfemi.

Poznato je da mirise najčešće biramo u skladu s godišnjim dobom u kojem se nalazimo, pa su tako zimi note raskošnije i drvenaste.

Također, česti odabir su i oni parfemi koji podsećaju na Božić, a koji pak u sebi sadrže arome cimeta, jabuke, narandže, kuhanog vina i začina.

Za razliku od drugih beauty proizvoda, parfem ima tu moć da u nama probudi najljepše osjećaje i drage uspomene na koje nas sam miris asocira, a često u nama stvara osjećaj topline i udobnosti.

Upravo zato pridajemo toliko pažnje kada biramo novubočicu parfema koju ćemo dodati svojoj kolekciji, a ako ste u potrazi za novim mirisom, u našoj galeriji pogledajte neke od parfema koje smo izdvojili za vas!

Instagram Najdugotrajniji parfemi za niske temperature