PREVARILA JE SUPRUGA SA 88 MUŠKARACA: U sefu je držala uspomene na prevare, a onda je provaljeno u njega

Margaret Campbell je poznata kao najskandaloznija vojvotkinja te je svojim aferama punila naslovnice tabloida šezdesetih godina.

Profimedia

Nova BBC-eva serija 'A Very British Scandal' upoznaje nas sa životom britanske starlete prošlog stoljeća - Margaret Campbell, vojvotkinje od Argylla.

Nju će utjeloviti britanska glumica Claire Foy, a ulogu njenog muža dobio je Paul Bettany. Foy je u Netflixovoj seriji The Crown utjelovila kraljicu Elizabetu II.

A Very British Scandal Trailer  YouTube

Margaret je poznata kao najskandaloznija vojvotkinja te je svojim aferama punila naslovnice tabloida šezdesetih godina. Njezin bivši muž izjavio je kako je spavala s više od osamdeset muškaraca tijekom njihovog braka, od čega su trojica članovi kraljevske obitelji te dva ministra..

Vojvotkinja se udavala tri puta, no zabave i noćni život nikad joj nisu dosadili. O njezinim avanturama saznalo se nakon razvoda od trećeg supruga Iana Douglasa, 11.vojvode od Argylla. On je 1963. provalio u njezin sef u kojem je držala mnogobrojne uspomene na svoje ljubavne avanture, a razvod nije bio nimalo lijep.

Sudac je kasnije zaključio kako njezin seksualni apetit može zadovoljiti samo više muškaraca.

Instagram (@vogueitalia) 

Foy nije krila svoje oduševljenje castingom. 'Uzbuđena sam što ću kroz ovaj nevjerojatan projekt istražiti kako sram, osuđivanje i kontroverzije utječu na žensku seksualnost', rekla je prije početka snimanja. Serija će se premijerno prikazati u nedjelju, 26. prosinca na BBC streaming kanalu.

Margaret su nazivali i 'prljavom vojvotkinjom'.

U galeriji pogledajte više fotografija razvratne plemkinje i snimanja serije.

Profimedia Claire Foy kao vojvotkinja Margaret u seriji A Very British Scandal