NE ZAHTIJEVA VELIKI NAPOR I SKUPU OPREMU: Glumica otkrila jednostavnu vježbu koja joj je pomogla da izgubi 35 kilograma

Prošle godine cijeli je svijet bio potpuno oduševljen nevjerojatnom transformacijom glumice Rebel Wilson.

Instagram

Nekada omiljena bucka Hollywooda smršavjela je preko 35 kilograma, a nove fotografije pokazuju da je sada brojka možda i veća.

Glumica se na ovaj korak odlučila iz zdravstvenih razloga, a ponajviše kako bi povećala svoje šanse da postane majka, no nedavno je otkrila da je malo tko iz njezine okoline i ekipe podržao njezinu odluku jer su mislili da je nitko neće zaposliti kad izgubi kilograme.

No, to je nije pokolebalo, a od prije nekoliko tjedana se šuška da je konačno ušla u romantičnu vezu s 10 godina mlađim tenisačem Mattom Reedom od kojeg se u posljednje vrijeme ne odvaja. Ne samo da su viđeni u romantičnim izlascima, već i redovito zajedno treniraju, a glumica je sada konačno otkrila tajnu svog izgleda za Daily Mail. Kako kaže, svoj ogroman gubitak kilograma duguje jednostavnoj vježbi koju je svakodnevno prakticirala i za koju vam nije potrebna teretana niti posebna oprema.

 U pitanju je hodanje, koje joj je savjetovao liječnik u medicinskom centru, jer je to bio način da se pokrene, da bude na otvorenom, ali i da se zglobovi ne naprežu previše, što se često događa kada ljudi iznenada počnu trenirati.

Liječnik mi je rekao: 'Rebel, najbolji način da izgubite neželjenu kilažu je jednostavno hodanje', objasnila je.

'Ne mora biti visokog intenziteta, ne mora biti uzbrdo, samo umjereno hodanje sat vremena dnevno. A ako to možete učiniti, za vas, za svoj tip tijela, to je zapravo najbolji način da izgubite neželjene kilograme', kaže Rebel.

Glumica je rekla i da joj je žao što je čekala 40 godina da počne zdravije živjeti, a potom dodala:

'Svatko može ići u šetnju. Prvo kratku, pa sve dulje i duže, da pijete više vode i budete konstantni u stvarima koje poboljšavaju život. Nikad nije kasno za početak s tim, vjerujte mi.'

 Otkrila je i da se nije držala posebne prehrane, ali da je izbacila šećer i grickalice, a nedavno je komentirala kako joj je sporo žvakanje pomoglo na putu da se ne vrati prejedanju.

Posvetila se i zdravoj prehrani te se fokusirala na hranu s visokom udjelom proteina.

'Ponosna sam sebe', rekla je Rebel. Na putu do gubitka kilograma pomogao joj je i trener Jono Castano, koji je rekao kako je glumica od vježbanja uspjela napraviti zabavu. Ona je otkrila i četiri ključna faktora koja su joj pomogla da konačno dođe do cilja.

'Dovoljno sna, šetnja, pravilna prehrana i ispijanje vode, to je ključ', rekla je glumica.

Instagram Nevjerojatna transformacija Rebel Wilson