NEDOSTAJE VAM NEČIJI MIRIS? Nanesite ovaj parfem i mirisat ćete poput osobe koju volite i kada nije pored vas

Od ove godine možete mirisati poput osobe koju volite i za koju biste željeli da je blizu vas.

Instagram

Chriselle Lim, kreatorica parfema nakon prekida 15-godišnjeg odnosa sa suprugom Allenom Chenom, znala je da joj je potrebna promjena života. Počela je čistiti sve, imala je viziju kako želi da njezin prostor izgleda i miriši.

Upravo ta ljubav prema mirisu utjecala je na njezin poslovni projekt. U suradnji s poslovnim partnerom Benom Bennettom ove godine lansirala je zanimljiv parfem. 

'Missing person' dizajniran je u Phluru, a lansiranje mirisa izravno je inspirirano Liminim iskustvom nakon rastave. 'Najčudnija i najteža stvar za mene nakon rastave bilo je buđenje u praznom krevetu nakon što sam bila u vezi 15 godina', rekla je. 'Pošpricala bi ovo i gotovo bi donijela toplinu u moje tijelo i moju kožu'.

Phlur 

Rekla je kako je uvijek željela dizajnirati parfem koji će mirisati poput čiste kože osobe koju volimo i koja nam nedostaje. Na svom Instagram profilu, na kojem ima više od milijun pratitelja objavila je sadržaj vezan uz lansiranje parfema. 

'Nestala osoba inspirirana je mojom osobnom pričom - čežnjom osobe, sjećanjem, trenutkom u vremenu. Nevjerojatno nostalgično i poznato. Odmah će se zagrijati i stopiti u vašu kožu postajući vaša druga koža. To je nježan miris koji izaziva ovisnost koji dočarava dugotrajni miris na koži vašeg ljubavnika.'

'Oživljeno bijelim mošusom i pojačano čistim cvjetnim nijansama jasmina i cvijeta naranče. Ovo je moj osobni svakodnevni miris… i bez njega se sada osjećam potpuno golo. Postaje dio vas i postaje VAŠA koža. Da je nude parfem, bio bi to', napisala je ispod objave.

Parfem je ubrzo rasprodan, a korisnici ne kriju oduševljenje njime. 'Dobila sam svoj neki dan i prekrasan je', 'Čestitam, upravo sam dobila svoj i ne mogu prestati mirišati', Dušo bravo, ovo je nevjerojatno!', samo su neki od komentara.

Gornje note parfema su bijeli mošus, bergamot i jasmin, srednje cvijet naranče, ciklama i neroli, a donje bijelo drvo i australska sandalovina. 'Missing person' može se kupiti samo na službenoj stranici Phlura, a njegova cijena je 96 dolara.