IMUNA NIJE NI J.LO: Ona jedna stvar koju u vezama radimo svi, iako nam cijeli svijet savjetuje suprotno

Savjet kako nitko nije vrijedan toga da se zbog te osobe mijenjamo čuli smo bezbroj puta, no koliko od njegovog pridržavanja stvarno imamo koristi?

Profimedia

Da vam je kuna za svaku situaciju kada vam je netko udijelio ljubavni savjet, vjerojatno biste imali pozamašnu svotu novčića, a da je sve te savjete staviti na hrpu i analizirati, vrlo je vjerojatno da bi dobar dio njih spao pod zajednički nazivnik 'nitko nije vrijedan da se za nju/njega mijenjaš'.

Profimedia 

Jer ako je netko bio spreman mijenjati se i rasti kao osoba na različite načine, onda je to ona. Od gotovo religioznog štovanja teretana za vrijeme veze s Alexom Rodriguezom koji je i sam bio veliki zaljubljenik u vježbanje do značajno smirenijeg obiteljskog života kakav živi s Benom i koji joj, ako je suditi po tome koliko u posljednje vrijeme blista i više nego odgovara, njezin je primjer samo jedan od mnogih koji nas uče kako, tko god bio u pitanju, u svakoj vezi postoje razilaženja koja zahtijevaju kompromise i prilagodbe.

Story 

Neke će se promjene dogoditi prirodno tijekom vaše veze, dok će neke druge biti malo teže teže i zahtijevat će puno razumijevanja, volje i truda od vas oboje.