TRENUTNO NAJVEĆI TRENDOVI U UREĐENJU INTERIJERA: 'Tihi' zidovi su OUT, francuska sofisticiranost je IN

Na TikToku je sve sve više viralnih trendova u ueđenju interijera, a ovi su uvjerljivo najpopularniji!

Instagram

TikTok je već neko vrijeme omiljena destinacija za istraživanje korisnih trikova iz svijeta ljepote, ali i kulinarenja, a sve je više onih koji korisnike diljem svijeta inspiriraju i neodoljivim interijerima. Hashtag interiortok pretražuje se sve češće, a neki su trendovi u u kratkom vremenu uspjeli postati viralni.

A ako mislite kako su trendovi posljednje čime se želite voditi kada je uređenje doma u pitanju, dopustite da vas uvjerimo kako su ovi dovoljno sofisticirani, klasični i inspirativni da potraju puno duže nego što je inače rok trajanja trendovima koji se nerijetko mijenjaju iz sezone u sezonu.

Ono po čemu se najnoviji trendovi izdvajaju je da su im na prvom mjestu održivost i kvaliteta te prirodni materijali i tradicionalna izrada, a više no ikad na cijeni su i multifunkcionalni komadi koji, ovisno o potrebama, rado preuzimaju nekoliko različitih uloga. U moru različitih ideja, ovo su one koje su najvrijednije vaše pažnje! 

Šarm maksimalizma

Ako vam 'tihi' zidovi u neutralnim bojama i minimalistički pristup nisu ni najmanje zanimljivi, odvažite se na oplemenjivanje svog doma brojnim živopisnim detaljima snažnog karaktera. Od antikviteta do suvremeno dizajniranih komada, mogućnosti je bezbroj, a inspiraciju potražite u objavama simpatičnog dvojca - Josha & Matta, prepoznatljivima po eksploziji boja i zanimljivih detalja.