EKSKLUZIVNO ZA STORY: Iva Majoli o novoj ljubavi + dizajnerski paket s nakitom za nogu by Sexy Plexy Jewelry

Novi Story donosi ekskluzivan intervju s najpoznatijom hrvatskom tenisačicom svih vremena - Ivom Majoli! Potražite i dizajnerski paket – Story + nakit za nogu by Sexy Plexy Jewelry na kioscima od 27. srpnja.

promo


Proslavljena tenisačica Iva Majoli ekskluzivno je i samo za Story progovorila o novom partneru, poslovnom uspjehu, preseljenju i kćeri... Majoli je započela pripreme za uspon na Himalaju, otkrila nam kakav je doista glumac Tom Cruise s kojim se družila na Wimbledonu, ali i ono – najbitnije – da se zaljubila krajem prošle godine. “Imam predivnog čovjeka koji me drži kao kap vode na dlanu“ poručila je najveća hrvatska tenisačica. 

promo 

Novi Story donosi i iskrenu priču s Anamarijom Asanović! Splitska modna dizajnerica ljetnu je sezonu dočekala s novom figurom ponajprije zbog boljeg i zdravijeg osjećaja, ali laskaju joj i komentari da odlično izgleda. Proces mršavljenja trajao je dulje od šest mjeseci, a Anamarija je uspjela skinuti 13 kilograma. Pročitajte priču o promjeni životnih navika... 

U novom broju čeka vas i intervju s Massimom. Uoči koncerta na Rab Film Festivalu Massimo nam je pričao o ljubavi sa suprugom Eni, odnosu s kćeri Mirnom i zašto komediju smatra teškim žanrom. „Ljudi uvijek žele nešto više, misle da nemaju dovoljno. To je ono što mi smeta kod današnjeg svijeta. Kad si zadovoljan s malim, puno si sretnija osoba i zračiš drukčijom energijom“ poručio je Massimo otkrivši da je najsretniji kada je sa suprugom Eni. 

Ekskluzivni dizajnerski komadi uz novi broj Storyja  YouTube

Novi broj Storya potražite na kioscima od srijede, 27. srpnja!

Potražite u prodaji i ekskluzivni paket Story + dizajnerski artikl - neodoljiv nakit za nogu by Sexy Plexy Jewelry! Nakit za nogu iliti nanogica vratio se u velikom stilu i apsolutni je must have za vruće ljetne dane. Stoga Story u prvom ovogodišnjem izdanju tradicionalnog Storyevog dizajnerskog mjeseca donosi trendi modni dodatak - nakit za nogu s potpisom domaćeg popularnog brenda Sexy Plexy Jewelry. Lančić za nogu izrađen je od kirurškog čelika i može se nositi i u moru, a dodatno ga krasi privjesak s motivom srca ili zvjezdice! 

promo 

Story + dizajnerski artikl - nakit za nogu by Sexy Plexy Jewelry potražite u prodaji od 27. srpnja po pristupačnoj cijeni od 69,90 kn! I požurite jer količine su ograničene.

promo 

#story #storyhr #storydizajnerskimjesec2022