POČELA JE SEZONA DJEVICA: Čekaju nas afere, prekidi, razvodi i burne noći pod plahtama

Astrološki ulazak u vladavinu horoskopskog znaka Djevice znači i burno seksualno razdoblje za mnoge.

Shutterstock

Kraj kolovoza uvijek je rezerviran za astrološki ulazak u vladavinu zemljanog znaka Djevice. Djevice su tako znane kao prizemljene, racionalne i uvijek praktične osobe koje imaju nježnu i brižnu stranu, ali istovremno uvijek zadržavaju i hladnu vanjštinu te ne daju svima da im vide osjećaje.

Iako ih se tradicionalno smatra rezerviraima, čednima i, kako im i samo ime govori, djevičanski kreposnima, zapravo su ljudi rođeni u ovom znaku često vrlo seksualno aktivni i erotični. Naime, Djevice možda samo naizgled djeluju kao hladne osobe, no ispod hladne vanjštine nalazi se pravi vatromet strasti koji samo čeka da se probudi, a ove godine će se ta skrivena senzualna erotična energija ne samo jako osjetiti kod pripadnika ovog znaka već i kod drugih ljudi.

Naime, tijekom horoskopske vladavine Djevice ovog kolovoza i rujna nam dolaze brojne turbulencije na ljubavnom polju, a iako bi se neki mogli naći usred dramoleta razvoda i prekida, puno će veći naglasak biti na novim ljubavima, aferama i seksu za jednu noć. Tako će se čak i oni koji to nikada sami od sebe ne bi očekivali upustiti u afere, swinganje i osjetit će naglo buđenje seksualnosti.

Tri znaka koja će najviše osjetiti nalet seksualne energije pronađite u nastavku.

Ribe

Inače sanjive i romantične horoskopske Ribe ovog će rujna biti seksualno aktivnije no ikad prije. U brakovima će doći do ponovnog raspirivanja strasti, a zvijezde su sada idealno posložene kako biste se slobodno upustili u vanbračne afere ili jednostavno 'prodrmali' stvari u krevetu s partnerom novim seksi igračkama, fantazijama ili fetišima. Nemojte se ovog mjeseca stoga sramiti svoje seksualne energije već ju pustite da se razmaše - osjećat ćete se bolje no ikad prije.

Unsplash 

Djevica

Očekivano, znak koji će biti pod jakim utjecajem planeta ovog mjeseca su Djevice. Inače pomalo rezervirane, Djevice će se u rujnu znati opustiti kao rijetko kada, a zračit će pršatvom energijom, erosom i biti spremne flertati s kim god i kad god. Za Djevice koje su u vezama, ljeto je bilo turbulentno i dramatično, a sada će se napokon stvari na ljubavnom polju ustaliti te će se duge veze ponovno vratiti na pravi put - a s time će doći i do ponovnog seksualnog povezivanja.

Unsplash 

Jarac

Jarčevi, još jedan zemljani znak na ovoj listi, također će osjetiti novi nalet seksualnosti. Jarčevi su također često hladni, suzdržani i nepovjerljivi, no u rujnu će biti otvorenog srca - ali i uma. Upustit će se u vatreni seks s nepoznatom osobom, a ako su u vezi novim će pogledom gledati osobu s kojom su u vezi. Svaka večer bit će im začinjena seksom, a mogli bi se dogoditi i romantični vikendi tijekom kojih će jedva izlaziti iz kreveta zbog čiste opčinjenosti seksualnim igricama.